fbpx
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 11:58

RHA: Dacamp L1 βραβείο Red Dot 2017.

O Dacamp L1, από τους Βρετανούς ειδικούς του ήχου της RHA, κέρδισε το βραβείο Red Dot για το σχεδιασμό προϊόντος 2017. Στον διαγωνισμό που θεωρείται ο μεγαλύτερος διαγωνισμός σχεδιασμού στον κόσμο, ο Dacamp επιλέχθηκε ανάμεσα σε περισσότερες από 5.500 συμμετοχές προϊόντων από 54 χώρες.

Αφού διεξαχθεί αξιολόγηση από μια ανεξάρτητη και διεθνή κριτική επιτροπή ειδικών, το βραβείο Red Dot προσφέρει αναγνώριση στα προϊόντα τα οποία ξεχωρίζουν για τη μοναδική ποιότητα σχεδιασμού τους. Με μια ενδελεχή διαδικασία που διαρκεί αρκετές ημέρες, τα προϊόντα >κρίνονται με βάση κριτήρια που αξιολογούν μεταξύ άλλων την πρωτοπορία, τη λειτουργικότητα και την αντοχή τους.

Μόνο οι καλύτερες συμμετοχές, οι οποίες υπερβαίνουν τα πρότυπα ποιότητας σε όλους τους τομείς, λαμβάνουν την πολυπόθητη σφραγίδα σχεδιασμού Red Dot. O Dacamp L1 είναι είναι το πρώτο προϊόν της RHA που δεν διαθέτει ακουστικά.

Είναι ένας φορητός ενισχυτής ακουστικών αλλά και μετατροπέας από ψηφιακό σε αναλογικό σήμα (DAC), που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2016. Ο μοναδικός του σχεδιασμός συνδυάζει την κλασσική αισθητική υψηλής πιστότητας (hi-fi) με τη δυνατότητα αναπαραγωγής ρεαλιστικού ήχου υψηλής ανάλυσης, οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Με μία μοναδική μονάδα στην κονσόλα του, ο Dacamp L1 χρησιμοποιεί ορισμένους επεξεργαστές για κάθε στερεοφωνικό >κανάλι, για την παραγωγή ισορροπημένου αναλογικού ήχου υψηλής ανάλυσης. Η μοναδική διαμόρφωση με διπλούς DAC SABRE32 ES9018K2M και ενισχυτές τάξης AB εξαλείφει την παραμόρφωση παρεμβολής και παράγει καθαρό και ακριβή ήχο. Προσεκτικά κατασκευασμένος με αλουμίνιο διέλασης, ο Dacamp L1 είναι ελαφρύς και ανθεκτικός για ακρόαση σε σταθερό ή φορητό περιβάλλον.

Διαθέτει επιλογή αφής για το συντονισμό τριπλής και μπάσας απόκρισης ανάλογα με την προσωπική προτίμηση, καθώς και ρυθμιστές απολαβής με εξοπλισμό ήχου.


Σχεδιασμένος με στόχο την ευκολία χρήσης και τη συμβατότητα, o Dacamp L1 λειτουργεί με ένα μεγάλο εύρος εισόδων και διαθέτει εξόδους 3,5 mm και μίνι XLR. Χρησιμοποιεί μπαταρία ιόντων λιθίου 4000mAh για αναπαραγωγή διάρκειας 10 ωρών και λειτουργία φόρτισης για τηλέφωνα και τάμπλετ. «O Dacamp L1 σχεδιάστηκε με στόχο τον μη συμβιβασμό, όσον αφορά τη φορητότητα, την αισθητική και τον ήχο.

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια ανάπτυξης και η βράβευση με ένα τόσο αναγνωρισμένο έπαθλο είναι ένα καταπληκτικό επίτευγμα», είπε o Κάιλ Χάτσισεν, επικεφαλής σχεδιασμού προϊόντων της RHA. «Στην RHA θέτουμε συνεχώς προκλήσεις για τη δημιουργία προϊόντων που μπορούν να προσφέρουν κάτι καλύτερο και η αναγνώριση του Dacamp L1 ανάμεσα σε μερικά από τα πιο κορυφαία προϊόντα της αγοράς αποτελεί τιμή για μας.»

Ο Dacamp L1 θα εκτίθεται στο διακεκριμένο Μουσείο Σχεδιασμού Red Dot στο Έσσεν της Γερμανίας. Στο μεγαλύτερο μουσείο για τον σύγχρονο σχεδιασμό, εκτίθενται πάνω από 2000 παραδείγματα κορυφαίου σχεδιασμού προϊόντων από όλον τον κόσμο.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Harry Potter: Blu-ray 4Κ με HDR και DTS:X δίσκοι LG: 20 βραβεία Red Dot 2017 »

AMPS ΔΟΚΙΜΕΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...