fbpx
Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 12:04

HTC Desire 626

Η HTC ανακοίνωσε την κυκλοφορία τού Desire 626, συνέχειας του 620. Με συνδυασμούς χρωμάτων, εξατομικευμένες επιλογές και ενισχυμένη κάμερα, ενώ είναι οικονομικό.

 

Το HTC Desire 626 ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό του σε ζωηρές, διπλές αποχρώσεις, προσφέροντας παράλληλα εμπειρία χρήστη. Εύχρηστο και έξυπνο, λειτουργεί με Android 5.1 και είναι εφοδιασμένο με HTC Sense.

Τροφοδοτούμενο από έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 1.2GHz, το HTC Desire 626 έχει οθόνη 5” HD.

Η λειτουργία HTC BlinkFeed σε ενημερώνει άμεσα για τις τελευταίες ειδήσεις και τα νέα από τα κοινωνικά σου δίκτυα, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, στο εξατομικευμένο σου online περιεχόμενο. Αρκεί μόνο μια ματιά, στην αρχική σου οθόνη.

Το HTC Desire 626 έχει κύρια κάμερα 13MP και μια μπροστινή κάμερα 5MP. Επίσης έχει δυνατότητα λήψης βίντεο 1080p, με χρήση είτε της μπροστινής είτε της πίσω κάμερας. Αξιοποιώντας τη λειτουργία HTC Video Highlights, οι κινούμενες αυτές εικόνες μπορούν να μετατραπούν στις δικές σου μικρού μήκους ταινίες για να τις μοιράζεσαι με τους φίλους και την οικογένειά σου.

Με μια μεγάλη γκάμα επιλογών αποθήκευσης, από την εσωτερική μνήμη των 16GB1 μέχρι τη MicroSD υποδοχή που υποστηρίζει έως και 512GB πρόσθετης μνήμης,

Το HTC Desire 626 κυκλοφορεί στις αποχρώσεις Blue Lagoon και Dark Grey, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και μεγάλα καταστήματα λιανικής στην Ελλάδα από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

AMPS ΔΟΚΙΜΕΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...