fbpx
Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 20:52

Huawei TalkBand B2

Η δεύτερη γενιά TalkBand της Huawei, το TalkBand Β2,Huawei προβάλλει έναν πιο επαγγελματικό, επιχειρηματικό σχεδιασμό, έχει εξυπνότερη λειτουργία ακριβείας fitness tracking και ενισχυμένο συγχρονισμό με το κινητό τηλέφωνο του χρήστη.

Έχοντας κορυφαία συνδεσιμότητα Bluetooth σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Huawei TalkBand B2 δεν είναι απλώς μια βολική συσκευή διαχείρισης υγείας, , αλλά και ο τέλειος συνδυασμός Bluetooth headset και αθλητικού μπρασελέ, ιδανικό για τους πολυάσχολους αλλά και αθλητικούς επαγγελματίες.

Εξοπλισμένο με έναν προηγμένο αισθητήρα 6 αξόνων, το TalkBand B2 μπορεί να ταυτοποιήσει και να καταγράψει κινήσεις αυτόματα, να ανιχνεύσει την διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου και να παρέχει στους καταναλωτές συμβουλές υγείας ώστε να βελτιώσουν τη διαδικασία ύπνου.

Ο τέλειος σύντροφος για τα κινητά τηλέφωνα των καταναλωτών, το TalkBand B2 είναι εξοπλισμένο με διπλό-μικρόφωνο, τεχνολογία μείωσης ήχου και ποιοτική σύνδεση Bluetooth. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με έξυπνη ανίχνευση για να καταλαβαίνει αν το Bluetooth earpiece βρίσκεται στον καρπό ή όχι, επιτρέποντάς του να προωθεί αυτόματα (μουσική/κλήσεις) στο smartphone ή το B2 μπρασελέ. Το TalkBand B2 διαθέτει, επίσης, pager για αναζήτηση και εύρεση του smartphone σας, ανεξαρτήτως μοντέλου, μέσω δονήσεων ή ηχητικών ειδοποιήσεων.

Με μοντέρνο σχεδιασμό από την ομάδα του Huawei Aesthetics Center team στο Παρίσι, το μινιμαλιστικό design του Huawei TalkBand B2 προβάλλει την απλότητα. Ο μεταλλικός βραχίονας του TalkBand B2 είναι κατασκευασμένος από πολύ δυνατό και συνάμα ελαφρύ αλουμίνιο που χρησιμοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών. Με διαισθητική και φιλική στον χρήστη HD οθόνη αφής, το TalkBand B2 κυκλοφορεί σε δύο στυλ watchband, με οικολογικό επαγγελματικό TPU υλικό ή με πολυτελές δέρμα, που ταιριάζει σε διαφορετικές περιστάσεις. Το κάθε στυλ κυκλοφορεί σε πολλά και διαφορετικά χρώματα.

Το TalkBand B2 έχει κορυφαία απόδοση μπαταρίας που επιτρέπει διαχείριση μέχρι 5 ημέρες, υποστήριξη συνεχόμενου χρόνου κλήσης μέχρι 6 ώρες, και 12 μέρες χρόνο αναμονής. Το TalkBand B2 υποστηρίζει συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android 4.0 και iPhones με iOS 7.0 ή παραπάνω και θα κυκλοφορεί σε τρία χρώματα, μαύρο, ασημί και χρυσό. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης της premium version (με το δερμάτινο λουράκι) είναι €199 και η τιμή της standard version (με TPU λουράκι) είναι €169.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Huawei Watch Vinyl is back - Ραντεβού με τα βινύλια! »

AMPS ΔΟΚΙΜΕΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...