fbpx
Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 15:58

Gavin Harrison και Mike Mangini @ Ωδείου Φίλιππος Νάκας

Μια βραδιά - σεισμική δόνηση διαρκείας που προκάλεσαν με τα τύμπανά τους οι Gavin Harrison και Mike Mangini.

H σκηνή του Ωδείου Φίλιππος Νάκας φάνταζε μικρή με στημένα τα performing sets των δύο μεγάλων προσωπικοτήτων του world drumming.

O Mike Mangini έπαιξε κάποια από τα τελευταία κομμάτια των Dream Theater, ανέλυσε τον τρόπο σκέψης του γύρω από το παίξιμο των drums, ξεσήκωσε με τους αυτοσχεδιασμούς και τα solos του το φανατικό ακροατήριο, εντυπωσίασε με την αστείρευτη ενέργεια, την ταχύτητα και με τη δύναμη των εκτελέσεών του και στο τέλος απάντησε σε ερωτήσεις των ακροατών με χιούμορ και αναλυτική διάθεση.

Ο Gavin Harrison πήρε τη σκυτάλη με το μαγικό ήχο των τυμπάνων του, τη βαθιά μουσικότητά του και τη ζεστή επαφή του με το κοινό αποδεικνύοντας τη μεγάλη του αξία και το βάθος της μουσικής του αντίληψης. Ανέλυσε την παρουσία της ντραμς μέσα σε ένα μουσικό σχήμα και αναφέρθηκε στους τρόπους με τους οποίους ο ντράμερ μπορεί να βελτιώσει το ολοκληρωμένο άκουσμα ενός τραγουδιού. Θεώρησε καλύτερο να μην σολάρει για το κοινό, αλλά ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια των Porcupine Tree. Τέλος απάντησε με προθυμία στις ερωτήσεις του κοινού.


Σε όλη τη διάρκεια του event το κοινό παρακολουθούσε με ενθουσιασμό και ατέλειωτα χειροκροτήματα την παρουσίαση των δύο μουσικών, μεταφέροντας στους καλλιτέχνες τη θετική του ενέργεια.

Εκ μέρους της Zildjian παρευρέθηκαν ο διευθυντής πωλήσεων Υves Tieche και ο marketing manager Bob Wiczling.

Στην κλήρωση που ακολούθησε ένας τυχερός κέρδισε ένα πιατίνι Zildjian Kerope 20'' αξίας 600 €. Τα επόμενα τρία τέταρτα οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν σε επαφή με το κοινό, υπογράφοντας αυτόγραφα, CDs, practice pads και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.
Ήταν γνωστό εκ των προτέρων ότι η χωρητικότητα της αίθουσας συναυλιών του Ωδείου ήταν μικρή για να φιλοξενήσει όλους τους fans των Gavin Harrison και Mike Mangini, εξάλλου πολλοί ταξίδεψαν από μακρινά σημεία της Ελλάδας για να τους ακούσουν.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Lenovo YOGA Tablet 2 Παιχνίδια με ηχο-συστήματα »

AMPS ΔΟΚΙΜΕΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...