fbpx
Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 00:00

Logitech Bluetooth Multi-Device K480 Πληκτρολόγιο

Το Logitech Bluetooth Multi-Device K480 παρουσίασε η Logitech, το πρώτο επιτραπέζιο πληκτρολόγιο που έχει σχεδιαστεί για χρήση με έως 3 συσκευές, ανεξάρτητα την υπολογιστική πλατφόρμα.

Έτσι, για παράδειγμα, μπορούμε να πληκτρολογούμε ένα κείμενο στον υπολογιστή μας, και με ένα απλό γύρισμα στον περιστροφικό διακόπτη Easy-Switch να απαντήσουμε σε ένα μήνυμα στο κινητό μας, ή να στείλουμε ένα tweet από την ταμπλέτα μας.

Το universal αυτό πληκτρολόγιο μπορεί να συνδεθεί ασύρματα μέσω Bluetooth με 3 συσκευές ταυτόχρονα, είτε χρησιμοποιούμε έναν υπολογιστή με λειτουργικό Windows, Mac ή Chrome OS, είτε μια ταμπλέτα ή κινητό, με λειτουργικά Android και iOS.


Με το Κ480 μπορεί κανείς να πληκτρολογήσει με άνεση σε ένα πλήρους μεγέθους επιτραπέζιο πληκτρολόγιο κανονικής διάταξης και με ειδικά πλήκτρα για τις πιο δημοφιλείς συντομεύσεις.

Το ενσωματωμένο και ανθεκτικό stand συγκρατεί σταθερά την ταμπλέτα ή το κινητό μας τηλέφωνο και σε σωστή γωνία, ώστε να είναι εύκολη η ανάγνωση στην οθόνη την ώρα που πληκτρολογούμε. Τέλος, το πληκτρολόγιο προσφέρεται σε 2 συνδυασμούς χρωμάτων, ώστε να ταιριάξει στην οικιακή διακόσμηση, χωρίς υποχωρήσεις στο προσωπικό μας στυλ.

Τιμή και διαθεσιμότητα
To πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Multi-Device K480 αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη και ΗΠΑ από τον Σεπτέμβριο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €49,99.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Huawei Ascend P7 Sapphire Edition Bose QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling »

AMPS ΔΟΚΙΜΕΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...