fbpx
Δευτέρα, 29 Μαϊος 2017 12:04

Devialet Gold Phantom finally arrives!

To Devialet Gοld Phantom, αφίχθη επιτέλους στα εργαστήρια μας.

Είναι το πιο ακριβό Bluetooth ηχείο στον κόσμο με κόστος που πλησιάζει τα 3.000 ευρώ και τεχνολογίες που αφήνουν τον ανταγωνισμό έτη φωτός πίσω. Με ενσωματωμένο ενισχυτή 4.500W που συνδυάζει την τάξη Α και την τάξη D, και περίπου 108 πατέντες να καλύπτουν την τεχνολογία που ενσωματώνει, ο "βάτραχος" της Devialet είναι ένα ηχείο bluetooth που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Η ομοκεντρική μονάδα μεσαίων και υψηλών και τα δύο πλευρικά τοποθετημένα γούφερ, μπορούν να λειτουργήσουν έως τα 108dB με αμελητέες παραμορφώσεις, ενώ το ηχείο έχει "μετρημένη" επίπεδη απόκριση από τα 20Hz έως τα 20KHz, συμπεριφορά που ακόμα και μεγάλα ηχεία high-end θα ζήλευαν. Λίγο προλάβαμε να το ακούσουμε, αλλά από τις πρώτα κιόλας νότες είναι προφανές ότι το Gold Phantom είναι ένα εντυπωσιακό τεχνολογικό επίτευγμα, με ασυνήθιστα καθαρό ήχο και χαμηλές που θα ζήλευαν ακόμα και καλά υπογούφερ. 

Όσο για την κατασκευή του, εδώ ξεχωρίζει το φινίρισμα σε ροζ χρυσό 22 καρατίων στις δύο πλαινές του πλευρές, με το Gold Phantom να αποτελεί έτσι ένα έργο σύγχρονης τέχνης που παίζει και μουσική. Προς το παρόν απολαύστε το βίντεο του unboxing του "βατράχου". 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...