fbpx
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 18:28

Motorola G5 και G5 Plus: λανσάρονται στο MWC 2017

 Μπορεί η LG και η Huawei να έδειξαν τις πανάκριβες τους ναυαρχίδες στο MWC 2017, ωστόσο η Motorola (που ανήκει πλέον στη Lenovo) έδειξε τα κινητά που οι περισσότεροι από εμάς θα αγοράσουμε: το προσιτό, αλλά πολύ ανανεωμένα G5 και το μεγάλο του αδελφάκι, το G5 Plus.

Οι πιο σημαντικές βελτιώσεις αφορούν στο κέλυφος των κινητών που είναι πλέον μεταλλικό αλλά και στις προδιαγραφές που έχουν βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. Και όλα αυτά σε μια τιμή που για το G5 δεν θα ξεπεράσει τα 200 δολάρια. Τα κινητά είναι πλέον αδιάβροχα, με στρογγυλεμένες ακμές και γωνίες, ενώ ενσωματώνουν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και NFC για ανέπαφες πληρωμές. 

G5.jpeg

Ο αισθητήρας είναι κρυμμένος κάτω από το γυαλί της οθόνης, ενώ εκτός από το κλείδωμα και ξεκλείδωμα, αναλαμβάνει το navigation στα μενού των τηλεφώνων, αλλά και την ενεργοποίηση του Google Now. Για πρώτη φορά σε συσκευές G5, εμφανίζονται ειδοποιήσεις στην οθόνη, ενώ το power button μπορεί να ενεργοποιήσει και την κάμερα. Η τιμή για το G5 Plus θα είναι 279 δολάρια για την έκδοση με 2GB μνήμη και 32GΒ αποθηκευτικό χώρο, ενώ για το G5 θα είναι 199 δολάρια για την έκδοση με μνήμη 2GΒ και χωρητικότητα 16GB. 

Οι προδιαγραφές του λίγο μεγαλύτερου, καλύτερου και ακριβότερου G5 Plus περιλαμβάνουν οθόνη 5,2 ιντσών, Full HD, κάμερα 12Mpixel με διπλό αισθητήρα και μπροστινή κάμερα 5Mpixel, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625, μνήμη 2GB, 3GΒ ή 4GB και χωρητικότητα 16GΒ, 32GB ή 64GB, υποστήριξη καρτών SD μέχρι 128GB, μπαταρία 3000mAh, θύρα micro-USB, υποστήριξη διπλής SIM και Android 7.0. 

Δύο εξαιρετικά κινητά από τη Lenovo - Motorola που στις τιμές τους θα αποδειχθούν πραγματικά αχτύπητα και θα συναγωνιστούν οποιαδήποτε συσκευή στη μεσαία κατηγορία τιμής. 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...