fbpx
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 17:15

Huawei P10 & P10 Plus ανακοινώθηκαν

Λίγο μετά την LG, στο MWC 2017, και η Huawei ανακοίνωσε τις ναυαρχίδες της σειράς P, τα πολυαναμενόμενα P10 και P10 Plus. 

Και οι δύο συσκευές έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με τη Leica, οπότε συνδυάζουν το στυλ στο σχεδιασμό με τις εξελιγμένες φωτογραφικές μηχανές, που περιμένουμε από συσκευές που φέρουν το λογότυπο της Leica. Αυτή τη φορά εκτός από την κύρια, πίσω διπλή κάμερα που είναι Leica, ακόμα και η μπροστινή κάμερα ενσωματώνει τεχνολογία της Leica. Επιπλέον ακόμα και στα χρώματα που θα κυκλοφορήσουν τα κινητά, η Huawei έχει βρει τρόπο να κάνει τη διαφορά, συνεργαζόμενη για τα χρωματιστά τους φινιρίσματα, με την επαγγελματία Pantone. Τα χρώματα έχουν λοιπόν επιλεγεί για να ταιριάξουν ιδανικά στο φινίρισμα και τη επιφάνεια του σασί των συσκευών, ενώ τα δύο κινητά θα κυκλοφορήσουν σε πολλά χρώματα, όπως: Greenery, Dazzling Blue, Ceramic White, Dazzling Gold, Prestige Gold, Graphite Black, Rose Gold and Mystic Silver.

Huawei_2.jpg

Οι εξελιγμένες κάμερες των δύο κινητών ενσωματώνουν επαγγελματική τεχνολογία, την ίδια που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες φωτογράφοι στα στούντιο, με αποτέλεσμα το photo enhancement που ενσωματώνουν να μπορεί να μας δώσει εκπληκτικής ποιότητας φωτογραφίες και πορτραίτα. Αυτό καθιστά τα δύο νέα μοντέλα τα πιο εξελιγμένα και ισχυρά φωτογραφικά κινητά της αγοράς. Με τεχνολογίες όπως  re-lighting, hybrid zoom και 3D facial detection τα P10 και P10 Plus μπορούν να τραβήξουν υπέροχες φωτογραφίες ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. 

Huawei_1.jpg

Ας δούμε λίγο και τα χαρακτηριστικά των δύο συσκευών. Το P10 διαθέτει οθόνη 5.1 ιντσών Full HD και προστασία από Gorilla Glass 5, φορά επεξεργαστή Kirin 960, μνήμη RAM 4GB και έχει χωρητικότητα 64GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. H κάμερα παρέμεινε ίδια με του Huawei Mate 9, διπλή με αισθητήρες 12 Megapixel και 20 Megapixel. Και οι δυο έχουν διάφραγμα φακού f/2.2, αλλά το OIS λειτουργεί μόνον στον αισθητήρα 12 Megapixel.

 Το Huawei P10 διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, τρέχει Android 7.0 Nougat και αυτό πάνω σε κέλυφος UI 5.1. Η μπαταρία είναι 3200mAh με υποστήριξη για Super Charge, έχει διαστάσεις 145.3×69.3×6.98 χλστ. και ζυγίζει 145 γρ. Θα διατεθεί τον Μάρτιο με τιμή 649 ευρώ, ενώ η Ελλάδα φαίνεται ότι συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες αγορές πώλησης της συσκευής.  

Το Huawei P10 Plus ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών IPS Quad HD και έχει όμοιο design με το Huawei P10. Φορά επίσης επεξεργαστή Kirin 960, αλλά υπάρχει η επιλογή για μνήμη RAM 4GB ή 6GB, όπως και ενσωματωμένη μνήμη 64GB/128GB. Η κάμερα του P10 Plus είναι ίδια με του P10, αλλά με διάφραγμα φακού f/1.8, υπάρχει laser autofocus, two-tone LED flash και 4K video recording. Το Portrait mode είναι διαθέσιμο τόσο στην κύρια όσο και στην selfie κάμερα 8 Megapixel.

Huawei_4.jpg

Τέλος, το Huawei P10 Plus θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο στις ίδιες αγορές με το Huawei P10, με τιμή στα 699 ευρώ για το μοντέλο με ενσωματωμένη μνήμη 64GB και 799 ευρώ για τα 128GB.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...