fbpx
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 15:34

Trinnov Audio Altitude 32: Πόσα κανάλια είναι αρκετά;

 

Ο εντυπωσιακός πολυκάναλος AV processor της Trinnov Audio, ο Altitude 32 θα αποκτήσει σύντομα ακόμα περισσότερα κανάλια. Με αναβάθμιση που θα γίνει βέβαια μέσω firmware, τα κανάλια του θα εκοτεξευθούν από τα 32 στα 48. 

Στην ISE2017 μάλιστα που ξεκινάει αύριο, η εταιρεία θα κάνει demo του μηχανήματος με στόχο να αποδείξει γιατί χρειάζονται τα 48 κανάλια, και γιατι τα 32 κανάλια της προηγούμενης έκδοσης του processor δεν ήταν αρκετά. 

Η εταιρεία πάντως δήλωσε ότι τα έξτρα 16 κανάλια θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την οδήγηση ενεργών ηχείων τεσσάρων δρόμων, ή περισσότερων υπογούφερ, ή περισσότερων περιφερειακών καναλιών, περιορισμός πλέον δεν υπάρχει. Με την αναβάθμιση αυτή ο Altitude32 θα είναι ο πρώτος AV processor της αγοράς που θα μπορεί να διαχειριστεί  πλήρως διακριτά και τα 34 κανάλια του Dolby Atmos. 

Επιπλέον για τους πιο προσγειωμένους η Trinnov θα δείξει στην ISE2017 και τον Altitude 16, με 16 κανάλια και πιο προσιτή τιμή, αλλά την ίδια εξελιγμένη αρχιτεκτονική με τον μεγάλο του αδελφό. 

 

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...