fbpx
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 12:00

Meridian 258 Οκτακάναλος ενισχυτής για ρακ

 

Η Meridian δεν παρουσιάζει συχνά νέα προιόντα. Όταν όμως το κάνει σίγουρα κάτι καλό έχει να λανσάρει στην αγορά. Η βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε λοιπόν τον νέο της πολυκάναλο τελικό ενισχυτή, τον 258, ο οποίος είναι μάλιστα οκτακάναλος, ενώ είναι επαγγελματικός ενισχυτής προορισμένος για να τοποθετηθεί σε ρακ. 

Τον ενισχυτή αυτό τον έβγαλε για να τροφοδοτήσει με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και επαρκή ισχύ, συστήματα multiroom, ενώ για το λόγο αυτό η τιμή του θα είναι πολύ ανταγωνιστική. Εννοείται ότι αυτός ο ενισχυτής απευθύνεται στους εγκαταστάτες που αναζητούν αξιόπιστες επαγγελματικές λύσεις, οπότε το ύψος του (φαίνεται και στη φωτό) είναι μόλις 1U.

Meridian.jpg

Ο 258 είναι σχεδίαση τάξης Δ, με ισχύ 70W στα 8Ω και 100W στα 4Ω, ενώ έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να υποστηρίξει ένα σύστημα σε αναπαραγωγή προγράμματος Hi-Res. Σε αντίθεση μάλιστα με πολλούς συμβατικούς ψηφιακούς ενισχυτές ο 258 είναι ψηφιακός μόνον στην έξοδο, ενώ το τροφοδοτικό του είναι γραμμικό για την καλύτερη δυνατή απομόνωση από το δίκτυο. 

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...