fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 11:11

Mytek Manhattan II DAC

H Mytek παρουσιάζει το ανανεωμένο Manhattan II DAC

H Mytek είναι η δεύτερη εταιρεία που παρουσίασε προιόν με υποστήριξη MQA μετά την εφευρέτρια του φορμά Meridian. Το κορυφαίο της DAC Manhattan, θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα ανανεωμένο ως Manhattan II DAC. To DAC διαθέτει κυριολεκτικά τα πάντα. Και σύνδεση USB και δικτυακή δυνατότητα και αναλογική είσοδο ως προενισχυτής, ενώ μπορεί επιπλέον να δεχτεί δικτυακή κάρτα αλλά και phono stage. 

Mytek_2.jpg

Ως DAC το νέο Manhattan υποστηρίζει σήματα 32bit/384kHz, DXD αλλά και DSD256, ενώ η κάρτα δικτύου είναι συμβατή και με το λογισμικό Roon. Η κάρτα phono είναι υψηλών προδιαγραφών MM/MC με ρυθμιζόμενο gain και επιλογή αντίστασης, ενώ το DAC διαθέτει και έναν κορυφαίας ποιότητας ενισχυτή ακουστικών. Χρησιμοποιεί το νέο κορυφαίο DAC Sabre ES9038, ενώ το νέο femto clock που ενσωματώνεται στο κύκλωμα reclocking C777 μειώνει το θόρυβο και το jitter σε μη μετρήσιμα επίπεδα.

Μόλις το Manhattan II αφιχθεί στη χώρα μας θα το υποδεχθούμε και στα εργαστήρια του περιοδικού για πλήρη εργαστηριακή ανάλυση, μετρήσεις και ακροάσεις. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Nintendo Switch: Η διπλή παιχνιδοκονσόλα Pioneer X-EM26 micro hi-fi »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...