fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 10:48

Nintendo Switch: Η διπλή παιχνιδοκονσόλα

H Nintendo παρουσιάζει τη νέα της "διπλή" παιχνιδοκονσόλα Switch

Η Nintendo αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι οι παιχνιδοκονσόλες της στοχεύουν σε αυτό που δηλώνει το όνομα τους, στο παιχνίδι, αφήνοντας για τη Sony και τη Microsoft το κυνήγι των specs, των όλο και υψηλότερων αναλύσεων, αλλά και του 4K και του HDR. Το Switch που παρουσίασε εχθές είναι ένα εντυπωσιακό δημιούργημα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλαπλούς τρόπους, και ως φορητή και ως desktop παιχνιδοκονσόλα.

Υπό κανονικές συνθήκες ο χρήστης συνδέει την κεντρική μονάδα της κονσόλας με την τηλεόραση του, και παίζει κανονικά με το χειριστήριο. Ανά πάσα στιγμή μπορεί όμως να αφαιρέσει από την κεντρική μονάδα μια αποσπώμενη οθόνη σαν ταμπλέτα, και να συνεχίσει να παίζει εκεί κουμπώνοντας απλά τα χειριστήρια. Μπορεί να μην κουμπώσει καν τα χειριστήρια (η εταιρεία τα ονομάζει Joy Con, αλλά έχει και το συμβατικό χειριστήριο Switch Pro), αλλά να τα κρατήσει στα χέρια (ένα για το κάθε χέρι), ακουμπώντας απλά την οθόνη σε ένα τραπέζι.

Switch_2.jpg

Ουσιαστικά στο Switch η καρδιά της κονσόλας είναι η αποσπώμενη οθόνη, κάτι δηλαδή σαν το NVidia Shield, με την οθόνη να ενσωματώνει πανίσχυρο επεξεργαστή της οικογένειας NVidia Tegra, μπόλικη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο. Δεν έχουμα ακόμα περισσότερα specs όπως την ανάλυση της οθόνης, το μέγεθος της, τον τύπο ή εάν είναι αφής (δεν φαίνεται πουθενά αυτό ούτε καν στα βίντεο της Nintendo για το Switch), αλλά πιστεύουμε ότι σύντομα θα ανακοινωθούν και αυτές οι λεπτομέρειες. 

Switch_3.jpg

Η κονσόλα θα είναι διαθέσιμη τον Μάρτιο 2017, δυστυχώς δεν ξέρουμε ακόμα ούτε τιμή. Πάντως η υποστήριξη σε παιχνίδια από εταιρείες του χώρου ανακοινώθηκε και είναι εντυπωσιακή, οπότε το Switch αναμένεται να επαναλάβει την τεράστια επιτυχία του Wii και ίσως ακόμη μεγαλύτερη.

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pop Corn Hour A-500 and A-500Pro 4K and DSD media player Mytek Manhattan II DAC »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...