fbpx
Τρίτη, 24 Μαϊος 2016 15:18

VacuumGlow Νixie tube clock

Ρολόι με λυχνίες!

Το ασυνήθιστο προϊόν της ρωσικής εταιρείας VacuumGlow, ρολόι Nixie βασισμένο σε λυχνίες, προσέλκυσε την προσοχή των εραστών του ήχου.

Η αναλογική τεχνολογία δεν έχει χάσει τη δημοτικότητά του την πάροδο του χρόνου. Οι μουσικόφιλοι και λάτρεις του ήχου εκτιμούν τους ενισχυτές λυχνίας για υψηλή πιστότητα και πλούσιο ζεστό ήχο.

Η ρωσική εταιρεία VacuumGlow εισήγαγε μια μεγαλύτερη χρήση των τεχνολογιών από το παρελθόν - το ρολόι Nixie. Οι δείκτες που αντιπροσωπεύουν την ώρα στο ρολόι VacuumGlow ήταν η τεχνολογική επανάσταση στα μέσα του 20ου αιώνα.

Χρησιμοποιούνταν για να δείξουν την ψηφιακή πληροφορία σε μηχανήματα παραγωγής, αριθμομηχανές, στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και ακόμη περισσότερο, σε υποβρύχια. Ωστόσο, τη δεκαετία του ‘70 νέες τεχνολογίες τα παραμέρισαν.

Ο εξοπλισμός που βασίζεται σε λυχνίες κενού σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό σύγχρονων και καινοτόμων λύσεων επιτρέπει τη δημιουργία υψηλής ποιότητας ηχητικών συσκευών.Ο ήχος του παρελθόντος συνδυάζεται με την τεχνολογία αιχμής του ρολογιού VacuumGlow. Το ρολόι ελέγχεται από μια εφαρμογή που τρέχει σε smartphone, είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες και συγχρονίζεται με το GPS. Το ρολόι έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στη Ρωσία, σύμφωνα με το διεθνή πρότυπα ποιότητας.

VacuumGlow18.jpg

Η απαλή λάμψη των δεικτών προσθέτει ροή στις γραμμές του ρολογιού και πληρότητα στην εικόνα του. Το ρολόι Nixie VacuumGlow θα είναι το στολίδι του εσωτερικού χώρου ενός εραστή του ήχου.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...