fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 24 Μαϊος 2016 14:07

Merging+Nadac: Το απόλυτο DAC με τη δύναμη του Roon

Η Merging Technologies παρουσιάζει το απόλυτο πολυκάναλο Hi-End DAC, το MERGING+NADAC, προσθέτοντας στην επιτυχημένη συνταγή τη δικτύωση, μέσω της εφαρμογής Roon και της πλατφόρμας Ravenna/AES67.

H Merging Technologies αποτελεί την κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία κατασκευής ψηφιακού hardware, με ένδοξη ιστορία, καθώς ήταν η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε πλήρες σύστηmα εγγραφής DSD (τη σουίτα Pyramix), ενώ σε συνεργασία με τη Philips, δημιούργησε και το φορμά DXD (32bit/384kHz). To νέο της DAC, το MERGING+NADAC, ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία της εταιρείας, προσθέτοντας όμως ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό, αυτό της δικτύωσης και μάλιστα μέσω της γνωστής πλέον εφαρμογής Roon. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εφαρμογή Roon και οι τεράστιες διαδικτυακές της δυνατότητες ενσωματώνονται σε ένα κορυφαίο DAC, είναι όμως η πρώτη φορά που χρησιμοποιούνται σε ένα DAC που υποστηρίζει αρχεία DSD256 και DXD αλλά και πολυκάναλη αναπαραγωγή 7.1. To MERGING+NADAC κυκλοφορεί λοιπόν σε δύο εκδόσεις μια δικάναλη, με δύο απλές και ισορροπημένες αναλογικές εξόδους και μια πολυκάναλη 7.1 με οκτώ απλές και ισορροπημένες αναλογικές εξόδους. 

Εννοείται ότι το MERGING+NADAC διαθέτει όλες τις συμβατικές ψηφιακές εισόδους, ωστόσο η πραγματική του δύναμη είναι η σύνδεση δικτύου Ethernet μέσω της πλατφόρμας Ranenna/AES67, από την οποία μπορεί να δεχτεί ψηφιακά αρχεία με ανάλυση έως και DSD256 ή PCM 32bit/384kHz. Σε συνεργασία λοιπόν με ένα server το MERGING+NADAC απελευθερώνει την εγκατάσταση από τους περιορισμούς των καλωδίων και για το λόγο δεν διαθέτει καν συμβατική σύνδεση USB.

Η ευχρηστία του συστήματος της Merging, εκτοξεύεται με το Nadac στα ύψη, μέσω της εφαρμογής Roon που αναλαμβάνει εύκολα και απλά να ελέγξει την αναπαραγωγή μουσικής σε οποιαδήποτε από τις ζώνες εξυπηρετεί το MERGING+NADAC, μέσω μιας απλής εφαρμογής από τη φορητή μας συσκευή iOS ή Andoid. 

Μπορείτε να τα δείτε στην Audio Soul www.audiosoul.gr

 

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...