fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 14:50

Οnkyo παραδοσιακά κατασκευασμένα ηχεία και ακουστικά

Σαν παραδοσιακό Ιαπωνικό μουσικό όργανο.

Στο χνάρια της JVC με τους ξύλινος κώνους βαδίζει η Onkyo. Κατασκεύασε ηχεία και ακουστικά που η καμπίνα και το περίβλημα είναι από το μαλακό ξύλο Kiri, το ίδιο ξύλο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των παραδοσιακών μουσικών οργάνων Koto και Shamisen.

screenshot.3.jpg

Λόγω της πυκνότητάς του είναι εύκολο στην κατεργασία και είναι δυνατό να πάρει κυψελωτή μορφή, πράγμα που σημαίνει ότι ο ήχος στο εσωτερικό της καμπίνας έχει καλύτερα ελεγχόμενες ανακλάσεις. Για τα ακουστικά χρησιμοποιήθηκε διαφορετικό σχήμα στο εσωτερικό του ξύλινου περιβλήματος που προέρχεται και αυτό από παραδοσιακές γιαπωνέζικες τεχνικές.

screenshot.5.jpg

Εκτός από το υλικό κατασκευής του περιβλήματος για τα ακουστικά και της καμπίνας για τα ηχεία, η Onkyo δημιούργησε νέα διαφράγματα για τον κώνο των ηχείων από μικροίνες ξύλου (CNF), όπως και για τους οδηγούς των ακουστικών. Τα διαφράγματα είναι 5 φορές πιο άκαμπτα σε σχέση με τα συμβατικά. Το αποτέλεσμα είναι ένας ήχος πολύ πιο πλούσιος συχνοτικά με περισσότερη λεπτομέρεια.

screenshot.6.jpg

Τα ηχεία και τα ακουστικά θα είναι διαθέσιμα το δεύτερο εξάμηνο του 2016 και θα κάνουν την εμφάνισή τους στα προϊόντα της Onkyo αλλά και σε άλλους κατασκευαστές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Nasotec GyroPoint χωρίς κραδασμούς Sony PS-HX500 απ’ ευθείας σε DSD »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...