fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 11:34

Nasotec GyroPoint χωρίς κραδασμούς

Πως να απομονώσετε τις συσκευές σας από τους κραδασμούς.

Οι κραδασμοί στα συστήματα ήχου είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Όταν μειώνονται υπάρχει περισσότερη βελτίωση απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Το Gyropoint είναι ένας μηχανισμός επάνω στο οποίο τοποθετείται η συσκευή και μέσω των εσωτερικών ελαστικών συνδέσμων από σιλικόνη εξουδετερώνει τους κραδασμούς.

Gyropoint_3.jpg

Η επιφάνεια επάνω στην οποία πατάει η συσκευή είναι ρυθμιζόμενη σε ύψος με εύρος 10 χιλιοστών. Κάτω από την επιφάνεια, στο κυρίως σώμα του Gyropoint υπάρχουν 32 ελαστικοί σύνδεσμοι, ο κάθε ένας από τους οποίους αντιστοιχεί σε 0,2 κιλά τάσης. Μπορούμε να ρυθμίσουμε τον αριθμό των ελαστικών συνδέσμων, έτσι ώστε να μπορεί το Gyropoint να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές από 1 έως 6,4 κιλά βάρους/Gyropoint.

Gyropoint_4.jpg

Ολόκληρο το Gyropoint στηρίζεται σε μια κεραμική μπίλια η οποία του δίνει τη δυνατότητα να παίρνει κλίση. Σε κάθετη θέση το περιθώριο είναι 8,8 μοίρες περιμετρικά. Το σημείο επαφής της κεραμικής μπίλιας με τη βάση του Gyropoint πατάει επάνω σε μια υποδοχή από σκληρό υλικό το οποίο έχει περιμετρικά ελαστικό δαχτυλίδι.

Gyropoint_2.jpg

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...