fbpx
Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 00:00

Sony BDP-S7200 στα 269 ευρώ

H καινούργια συσκευή Blu-ray Disc, της Sony, έχει να προσφέρει και τις δυνατότητες της αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης. Η κορυφαία BDP-S7200 συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας εικόνες με ήχο.

 

Αποκτήστε γρήγορη πρόσβαση σε ένα κόσμο online περιεχομένου. Είναι η πρώτη συσκευή Blu-ray Disc από τη Sony, η οποία μπορεί να αναπαράγει Super Audio CD και αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης flac και DSD. Ακόμα και όταν βλέπετε βίντεο χαμηλής ανάλυσης από το Internet ή ακούτε MP3 αρχεία, το Digital Music Enhancer της Sony σάς χαρίζει καλό ήχο.

Χάρη στη δυνατότητα upscaling στα 4K, όταν βλέπετε στην τηλεόραση 4K σας ταινίες από Blu-ray Disc με τη συσκευή BDP-S7200, τα αγαπημένα σας έργα αποκτούν άλλη αίγλη με τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με την ανάλυση Full HD. Ακόμα και η ποιότητα βίντεο web εκτινάσσεται με το IP Content Noise Reduction Pro, που διαθέτει ο γρήγορος διπύρηνος επεξεργαστής.

Το βελτιωμένο Wi-Fi σάς βοηθάει να κάνετε αξιόπιστα streaming σε βίντεο και μουσική στο δικό σας δίκτυο. Εξερευνήσετε έναν ολόκληρο κόσμο online ψυχαγωγίας, αποκτώντας άμεση πρόσβαση σε ταινίες, μουσική, προγράμματα τηλεόρασης και πολλά ακόμα, από το Sony Entertainment Network.

Περιηγηθείτε σε μια σειρά από online κανάλια, ή ανεβάστε το τελευταίο σας βίντεο στο YouTube. Με τη λειτουργία Screen mirroring με το Miracast μπορείτε να στέλνετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική απευθείας από το smartphone ή το tablet σας, στην οθόνη της τηλεόρασής σας.

BDP-S7200

4K Upscale

Super Bit Mapping

IP Noise Reduction Pro

Αναπαραγωγή 3D

Αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης

Αναπαραγωγή SA-CD

Digital Music Enhancer

ΛειτουργίαScreen Mirroring

Wi-Fi certified

DLNA

Sony Entertainment Network

Διπύρηνοςεπεξεργαστής

Εφαρμογή TVSideView

Υποστήριξη περισσότερων Codec

Super Quick Start

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...