fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 10:47

Tayogo Amp αδιάβροχα ασύρματα με ενσωματωμένο player

Πολλά ακουστικά είναι αδιάβροχα και ασύρματα προωθόντας την ιδέα να ακούμε μουσική ενώ αθλούμαστε ή βρισκόμαστε σε εξωτερικό χώρο. Το πρόβλημα που προκύπτει είναι ότι ενώ τα ακουστικά αντέχουν ακόμα και κάτω από το νερό, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον αναπαραγωγέα που χρειάζεται για να παίξουν μουσική. Εκτός από αυτό το τηλέφωνό μας δεν είναι σχεδιασμένο για χρήση κάτω από το νερό αλλά ακόμα και να ήταν δεν βολεύει να το κρατάμε ενώ... κολυμπάμε.

Αυτό το πρόβλημα λύνουν τα ακουστικά Tayogo Amp που ενσωματώνουν και το player στο σώμα τους. Το player εκτός από την αναπαραγωγή την οποία ελέγχουμε με τα πλήκτρα του είναι είναι αποσπώμενο και στην ουσία είναι ένα USB stick στο οποίο μπορούμε να γεμίσουμε με τραγούδια από τον υπολογιστή αλλά και να το φορτίσουμε παράλληλα.

Tayogo_amp2.jpg

Μπορεί να παραμείνει βυθισμένο σε νερό για πέντε ώρες σε βάθος έως τρία μέτρα, όπως ορίζουν οι προδιαγραφές IPX 8 που ακολουθεί. Υπάρχει και συνοδευτικό app που εκτός από τον έλεγχο στη μουσική έχει και tracker που μας επιτρέπει να παρακολουθούμε πόση απόσταση έχουμε διανύσει, μετρητή θερμίδων που καίμε και μετρητή βημάτων.

Βγαίνει σε τρία χρώματα και η τιμή του ξεκινά από τα 59 δολάρια.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...