fbpx
Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 20:44

Huawei Watch

Ως το πρώτο smartwatch στην οικογένεια των φορητών συσκευών της Huawei, το Huawei Watch διαθέτει οθόνη AMOLED 1.4 ιντσών, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, αδιάβροχο, με στρογγυλό σχεδιασμό διαμέτρου 42χιλ, που το καθιστούν διαχρονικό και έξυπνο εσωτερικά.

 

Σχεδιασμένο από μια ομάδα παραδοσιακών σχεδιαστών ρολογιών με μεγάλη ιστορία στην δημιουργία μοδάτων και διαχρονικών ρολογιών, η προσοχή στη λεπτομέρεια γίνεται εμφανής από την πρώτη ματιά, καθώς το σώμα επιδεικνύει εξαιρετική δεξιοτεχνία με στοιχεία κρυστάλλου ζαφειριού, και ένα μεταλλικό σώμα με 316L αντιδιαβρωτικό, σφυρηλατημένο από ανοξείδωτο χάλυβα, πρακτική που απαντάται συνήθως μόνο σε ρολόγια πολυτελείας.

Με λειτουργικό Android Wear, το Huawei Watch είναι γεμάτο με μια ευρεία γκάμα health tracking λειτουργιών και διαθέτει έναν προηγμένο, ενσωματωμένο αισθητήρα παρακολούθησης σφυγμού, αισθητήρα 6-Αξόνων, αισθητήρα βαρόμετρου, touch motor, και built-in μικρόφωνο. Συνδεδεμένο με smartphone που διαθέτει Android 4.3 ή μεγαλύτερο, το Huawei Watch δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να λάβουν εύκολα SMS, email, το ημερολόγιο, εφαρμογές, και ειδοποιήσεις τηλεφωνικών κλήσεων.

Ο αισθητήρας 6-Αξόνων, δίνει επίσης τη δυνατότητα στο ρολόι να αναγνωρίζει αυτόματα την κατάσταση κίνησης του χρήστη και να μετρά δεδομένα άθλησης, όπως παρέχονται από την αντίστοιχη δραστηριότητά του - περπάτημα/τρέξιμο/σκαρφάλωμα/ποδηλασία.

Με μια αστραφτερή οθόνη ανάλυσης 400 x 400 pixels στα 286 ppi με 10,000:1 αναλογία υψηλού contrast, το Huawei Watch είναι το πιο ζωηρό Android smartwatch στον κόσμο.

Οι ευαίσθητοι στην αφή φακοί με καλύμματα από κρύσταλλο ζαφειριού μπορούν να λειτουργήσουν ακόμη και με γάντια ή βρεγμένα χέρια, προσφέροντας την πιο βολική εμπειρία που είχατε ποτέ.

Έχοντας την εξατομίκευση στο επίκεντρο κατά το σχεδιασμό του, το Huawei Watch προσφέρει 40 προσαρμόσιμες εμφανίσεις από το κλασσικό αναλογικό, μέχρι την ψηφιακή, ή ακόμη και tracking design που εμφανίζει δεδομένα υγείας όπως θερμίδες που καταναλώθηκαν, βήματα και άλλα. Το Huawei Watch κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: χρυσό, ασημί και μαύρο με μια ευρεία γκάμα υλικών, λουριών και διαφορετικών στυλ διαθέσιμη.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Sony Xperia E4g Huawei TalkBand B2 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...