fbpx
Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 00:00

Intel Core i7-5960X o πρώτος οκταπύρηνος επεξεργαστής για desktop

Η Intel αποκαλύπτει τον πρώτο οκταπύρηνο επεξεργαστή desktop, την Extreme έκδοση του επεξεργαστή Intel Core i7-5960X, προηγουμένως γνωστός με την κωδική ονομασία “Haswell-E,” σχεδιασμένο για τους απαιτητικούς χρήστες που απαιτούν τη μέγιστη απόδοση από τους υπολογιστές τους.

 

Για τους ενθουσιώδεις με την τεχνολογία χρήστες, τους gamers και τους δημιουργούς περιεχομένου, που αναζητούν κορυφαίες επιδόσεις, ο πρώτος επεξεργαστής για συστήματα client, που υποστηρίζει 16 υπολογιστικά threads και νέα μνήμη DDR4, θα κάνει πραγματικότητα τη δημιουργία των ταχύτερων desktop που έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα. Το νέο προηγμένο chipset Intel X99 και οι εκτεταμένες δυνατότητες overclocking, θα επιτρέψουν στους ενθουσιώδεις με την τεχνολογία χρήστες να βελτιστοποιήσουν τα συστήματά τους για μέγιστη απόδοση.

Η νέα πλατφόρμα της Intel προσφέρει τη μέγιστη επεξεργαστική ισχύ, με 8 πυρήνες ασταμάτητης επεξεργαστικής δύναμης και υποστηρίζει μνήμη DDR4 παρέχοντας στους extreme gamers και στους απαιτητικούς, ενθουσιώδεις με την τεχνολογία χρήστες, ακριβώς αυτό που χρειάζονται.

Πολλές από αυτές τις νέες πλατφόρμες που βασίζονται στο Intel X99 Chipset είναι επίσης Thunderbolt Ready. Όταν συνδυάζονται με μια κάρτα Thunderbolt 2, επιτρέπεται μια ιδιαίτερα γρήγορη σύνδεση με τον υπολογιστή στα 20 Gbps. Οι απαιτητικές σε δεδομένα εργασίες, όπως η επεξεργασία βίντεο 4Κ, το 3-D rendering και η ανάπτυξη παιχνιδιών, επωφελούνται από την απόδοση του Thunderbolt 2. Ελέγξτε τη συμβατότητα με τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας ή του motherboard.

Τρεις νέοι επεξεργαστές με 6 έως 8 πυρήνες θα ξεκινήσουν να διατίθενται από την επόμενη βδομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέοι επεξεργαστές είναι επίσης κατασκευασμένοι ως conflict-free.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « HTC Desire 510 Xαμηλού κόστος 4G Sennheiser CX 1.00, CX 2.00, CX 3.00 & CX 5.00 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...