fbpx
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 11:10

MLS iQTab Astro 3G : Ένα άστρο, πολλές ευχές

Την κυκλοφορία του νέου της πρωτοποριακού tablet MLS iQTab Astro 3G ανακοινώνει η MLS Πληροφορική ΑΕ. 

 

Με νέα εκπληκτική οθόνη αφής 7,85’’ LCD IPS (1024Χ768), λεπτό με 7,9 mm πάχος, βάρος μόλις 366 γρ. και εντυπωσιακό blue-black aluminium body, τετραπύρηνο επεξεργαστή, συνδεσιμότητα 3G HSPA+ (42 Mbps) για πολύ γρήγορο σερφάρισμα παντού, πίσω κάμερα 3.2ΜΡ με δυνατότητα λήψης HD video και μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις, Android 4.2 και ενσωματωμένο πλοηγό MLS Destinator Talk&Drive με βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου, το MLS iQTab Astro 3G είναι απλά κορυφαίο!


Το MLS iQTab Astro 3G περιλαμβάνει για πρώτη φορά νέες μοναδικές καινοτομίες της MLS: Phone, Talk&Lock, Family.


Το MLS iQTab Astro 3G είναι και τηλέφωνο! Παρέχει τη δυνατότητα κλήσης και αποστολής sms λειτουργώντας σαν να είναι και smartphone.


Επιπλέον, το MLS iQTab Astro 3G είναι απόλυτα ασφαλές, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να το ξεκλειδώνεις μόνο με τη δική σου φωνή! Με το νέο Talk&Lock η φωνή σου γίνεται ο κωδικός σου. Αποθηκεύεις όποια φωνητική εντολή ασφάλειας επιθυμείς (π.χ. άνοιξε σουσάμι) και το MLS iQTab Astro 3G ανοίγει μόνο με τη δική σου χροιά!


Η MLS εγκαινιάζει με το MLS iQTab Astro 3G τη λειτουργία Family! Τώρα παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών χρηστών. Ο κάθε χρήστης του MLS iQTab Astro 3G μπορεί να εγκαταστήσει τις δικές του εφαρμογές και να έχει πρόσβαση μόνο ο ίδιος σε αυτές! Ορίζεις τους χρήστες που επιθυμείς, τον καθένα με το δικό του κλείδωμα και, πλέον, το MLS iQTab Astro 3G μπορεί να εξατομικεύεται για τον καθένα χωριστά!


Επίσης, ενσωματώνει όλες τις τεχνολογίες Talk&… της MLS: Τι σημαίνει αυτό; Τηλεφωνείς, γράφεις και στέλνεις sms και email, ποστάρεις στο Facebook μόνο με τη φωνή σου!


To MLS iQTab Astro 3G διατίθεται στα καταστήματα OTE, Cosmote, Γερμανός, Public, Κωτσόβολος, Media Markt, Ηλεκτρονική και σε όλες τις ενημερωμένες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και πληροφορικής. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του MLS iQTab Astro 3G είναι 249 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.


«Είμαστε υπερήφανοι για το MLS iQTab Astro 3G που δημιουργεί νέα δεδομένα και είναι ίσως το κορυφαίο overall android tablet της αγοράς και μάλιστα σε λογική τιμή» δηλώνει ο Γιάννης Καματάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MLS (Making Life Simple).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Toshiba TD-X551X and TD-X551M Hercules DJ Console RMX-2 Premium TR »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...