fbpx
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 13:12

VPI Prime Scout: The eagle has landed

Η Αμερικανική εταιρεία πικάπ VPΙ κυκλοφόρησε το νέο Prime Scout, τον αντικαταστάτη του θρυλικού Scout, του παγκόσμια best-seller πικάπ της για πάρα πολλά χρόνια.

Το νέο Prime Scout είναι καλύτερο απο το Scout που αντικαθιστά, και μακράν καλύτερο από ότι συνηθίζεται σε αυτήν την κατηγορία τιμής.


Το original Scout υπήρξε ένα απο τα πικάπ με τα περισσότερα και καλύτερα reviews ανα την υφήλιο.


Αυτό το γεγονός έσπρωξε την εταιρεία στο να δώσει έναν αέρα ξεκάθαρης εξέλιξης στο Prime Scout όσον αφορά την έννοια της σχεδίασης και της ποιότητας κατασκευής στην κατηγορία τιμής του.


Έτσι το 2017 Prime Scout επαναπροσδιορίζει και κάνει ακόμα πιο βάσιμη την κατεύθυνση της εταιρείας και την ηχητική απόδοση ενός πικάπ VPI.

Υιοθετώντας την αισθητική του πολυβραβευμένου πικάπ Prime της VPI, το νέο Prime Scout αποκτά για την Ευρωπαϊκή αγορά και ένα αναβαθμισμένο μοτέρ 500 RPM σε ένα όμορφο ατσάλινο περίβλημα, σχεδιασμένο να οδηγεί το πλατό με ησυχία και ακρίβεια.
Στην standard έκδοση περιλαμβάνεται το νέο αναβαθμισμένο αλουμινένιο πλατό, ο νέος JMW 9 βραχίωνας με την βάση του και το Scout Delrin Clamp.


Ο βραχίωνας πλέον περιλαμβάνει μια επιπλέον μεταλική βάση και τα πόδια έχουν αναβαθμιστεί σε Delrin πόδια απομόνωσης, παρόμοια με εκείνα που είχε το VPI Classic.
Σε αντίθεση με το Classic, η παρουσία του μοτέρ εκτός πλατό επιτυγχάνει ακόμα υψηλότερη ηχητική απόδοση και ακρίβεια αναπαραγωγής.


Ενώ σε όλη την υλοποίηση υπάρχει έντονα το στοιχείο της αυξημένης ακρίβειας στην κατασκευή που επιτυγχάνει πλέον η θρυλική Αμερικανική εταρεία, διατηρώντας πάντοτε την Made in USA κατασκευή τους.

Το νέο Prime Scout είναι ετοιμοπαράδοτο στην καλύτερη τιμή της Ευρώπης και μπορείτε να το ακούσετε κατόπιν ραντεβού στην South Sounds, Δούσμανη 5, 16675, Γλυφάδα.
Τηλ: 2103839399

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...