fbpx
Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 16:59

Little British Monitor MkII στο Kickstarter

Το μικρό ενεργό μόνιτορ βρετανικής σχεδίασης Little British Monitor, που έκανε πετυχημένο ξεκίνημα το 2016 μέσω του Kickstarter, επανέρχεται στη γνωστή πλατφόρμα με μια νέα έκδοση που θα είναι έτοιμη για παράδοση τον προσεχή Φεβρουάριο, είτε έτοιμη είτε σε μορφή κιτ.

Το LBM MkII φορτίζεται πλέον από γραμμή μεταφοράς, που τονώνει την αδράνεια της thin wall καμπίνας (9 χλστ. κόντρα πλακέ θαλάσσης) και φέρει μεταλλική πλάτη, με καλύτερης ποιότητας επιγραφές. Η ατσάλινη πλάτη επίσης βοηθά στην αδράνεια της κατασκευής και απάγει καλύτερα την θερμότητα των τάξης ΑΒ ενισχυτών.

Το LBM MkII περιλαμβάνει επιπλέον Bluetooth AptX με βελτιωμένο receiver, μια στέρεο είσοδο με RCA και ρυθμιζόμενη έξοδο για υπογούφερ.

Επίσης, υπάρχει και μια νέα βάση γραφείου, η Little Feet, με πατούρα τριών υλικών (ατσάλι, ακρυλικό, ατσάλι, τεχνική constrained layer damping) και λειτουργία ανάρτησης μέσω ελαστικών συνδέσμων.

Το ηχείο έχει ενεργό κροσόβερ στο 1,5KHz και τέσσερα κανάλια ενίσχυσης 50W, που οδηγούν ανεξάρτητα τα μεταλλικά τουίτερ και τα 3 ιντσών γούφερ με την μεγάλη ανάρτηση. Οι διαστάσεις του είναι 12x12x20 εκ και το βάρος του 3 κιλά το ζεύγος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « H CPI στην έκθεση hxos eikona show 2018 Astell&Kern: Δύο νέα ακουστικά »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...