fbpx
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 17:30

B&O Edge: Πέρα από τα όρια [Video]

To Edge είναι το νέο ενεργό, ασύρματο high end ηχείο της δανικής Bang&Olufsen και έρχεται για να παίξει με τις αισθήσεις μας και να ανατρέψει αντιλήψεις και παγιωμένες καταστάσεις. Διαθέσιμο από τα μέσα του προσεχούς Νοεμβρίου στην τιμή των 3.250€, το Edge είναι ένας τέλειος αλουμινένιος κύλινδρος με διάμετρο 50,2 εκ. και πάχος μόλις 13 εκ.,  που μπορεί να καθίσει στο πάτωμα και να κρεμαστεί στον τοίχο.

Το μαύρο πανάκι μπορεί να αντικατασταθεί από χρωματιστά, ώστε να αλλάζει εύκολα η εμφάνιση. Το Edge αντιλαμβάνεται την παρουσία μας χάρη σε αισθητήρες και ανάβει την «οθόνη» του, που δεν είναι συμβατική αλλά αποτελείται από «ανοίγματα» σκαλισμένα με λέιζερ στο αλουμίνιο, που δημιουργούν σύμβολα χειρισμού και φωτίζονται εσωτερικά.

Όλος ο κύλινδρος μπορεί να περιστραφεί μπρος-πίσω επάνω στην ειδική βάση του για να ρυθμίσουμε τη στάθμη, όσο πιο έντονη η πίεση που ασκούμε τόσο πιο μεγάλη η αύξηση ή μείωση της στάθμης, ενώ ο κύλινδρος επανέρχεται στη θέση ισορροπίας μετά τον χειρισμό. Το Edge φέρει μεγάφωνα από τις δύο πλευρές του και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ποιες πλευρές θα είναι ενεργές. Σε χαμηλές στάθμες, το Edge λειτουργεί ως κλειστή καμπίνα και σε μεγαλύτερες μετατρέπεται σε bass reflex για καλύτερη ηχοκάλυψη, μια παγκόσμια πρωτιά για την B&O.

Διαθέτει δύο μιντρέιτζ 4 ιντσών, δύο τουίτερ 0,75 ιντσών και ένα γούφερ με επίπεδο διάφραγμα 10ιντσών, ενώ για τον έλεγχο και την οδήγηση υπάρχουν έξι ενισχυτές σε τάξη Δ. Ενσωματώνει τις δημοφιλείς πλατφόρμες streaming AirPlay2, Chromecast2 και Bluetooth, παρέχει χειρισμό μέσω του app της B&O και είναι έτοιμο για έλεγχο φωνής, σε συνεργασία με κάποιο ηχείο που στηρίζει το Google Assistant, όπως για παράδειγμα τα ομόσταυλα Beosound 1 και 2.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...