fbpx
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 16:52

Golden Ear Triton Reference: Ο μεγάλος Τρίτων

Το μεγαλύτερο και το νεώτερο μοντέλο της Αμερικάνικης Golden Ear της εταιρίας του φημισμένου σχεδιαστή Sandy Gross παρουσίασε ο Βιντεορυθμός.

Το ηχείο έφτασε στην Ελλάδα, μια από τις πρώτες χώρες εκτός H.Π.Α., για ακροάσεις αλλά και για να κατευθυνθεί αργότερα προς τον τυχερό ιδιοκτήτη του. Το Triton Reference είναι ένα πανύψηλο ηχείο με ενσωματωμένο ενεργό subwoofer 1800W. Φέρει DSP και έχει έξι μεγάφωνα, καθώς και από δύο παθητικούς ακτινοβολητές στις πλευρές του. Καταβαίνει μέχρι τα 12Hz (ναι έχει βαθιές χαμηλές) και έχει τουίτερ ταινίας. Τα γούφερ είναι τρία ορθογώνιας μορφής των 6x10 ιντσών και τα μιντρέιντζ δύο των 6 ιντσών το ένα.

Τα ηχεία έχουν υψηλή ευαισθησία 93+dB και μπορούν να οδηγηθούν είτε από high-end δικάναλα ή home cinema ενισχυτικά. Τα μπάσα του είναι καταιγιστικά, τα δυναμικά του ευρύτατα και η εικόνα που δημιουργούν τεράστια. Κοστίζουν περίπου 11.000 ευρώ το ζευγάρι και αποπνέουν εκείνο τον ήχο -που όσοι τυχεροί- έχουν βιώσει με τα κορυφαία της Definitive Technology.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...