fbpx
Σάββατο, 27 Μαϊος 2017 09:28

ATC to launch wall-mounted speakers

Η ATC λανσάρει τρία από τα μοντέλα της ως ηχεία τοίχου

Εάν σας αρέσουν λοιπόν τα ηχεία της ATC αλλά δεν έχετε αρκετό χώρο για να τα φιλοξενήσετε, τότε είστε τυχεροί γιατί η Βρεταννική εταιρεία, επαναλανσάρει τρια από τα ηχεία της ως ηχεία που μπορούν να κρεμαστούν στον τοίχο. Τα μοντέλα είναι τα SCM7, SCM40 και το βραβευμένο SCM11. Είναι δε τα πρώτα επιτοίχια ηχεία που παρουσιάζει έως τώρα η εταιρεία. 

Έρχονται σε τρια μεγέθη, ενώ μπορούν να τοποθετηθούν οριζόντια ή κάθετα, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Τα νέα μοντέλα είναι τα HTS7, HTS40 και HTS11, ως κάθετα ηχεία, ενώ τα HTS7C, HTS11C και HTS40C είναι τα αντίστοιχα οριζόντια μοντέλα. Χρησιμοποιούν όλα τις ειδικές μονάδες της ATC, όπως το SH25-76 τουίτερ διπλής ανάρτησης, το HTS11 έχει μιντ-γούφερ κώνου, ενώ το HTS40 χρησιμοποιεί το φημισμένο μιντ θόλου 76mm και γούφερ με κώνο 164mm και ειδικό μαγνητικό σύστημα. 

Τα κροσσόβερ έχουν αναβαθμιστεί για τη νέα τοποθέτηση, ενώ οι τιμές των νέων μοντέλων, θα είναι 475 λίρες Αγγλίας για το HTS7, 685 λίρες Αγγλίας για το HTS11 και 1950 λίρες Αγγλίας για το HTS40, με διαθεσιμότητα από τον Ιούλιο. 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Project introduced speakers Box 15 DS2 [Video] Love Hulten presents retro mini hi-fi Astrovox »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...