fbpx
Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 19:22

Loewe bild 9 OLED TV με στιλ

Η Loewe αν και πέρασε δύσκολα χρόνια τελευταία, επιστρέφει τώρα με νέες σειρές τηλεοράσεων που είναι ακόμη πιο όμορφες από το παρελθόν.

Οι τηλεοράσεις της ονομάζονται πια Bild από την Γερμανική λέξη «εικόνα». Κορυφαία στην σειρά είναι η bild 9 που είναι μια OLED τηλεόραση με σχεδιασμό εμπνευσμένο από τα Golden Twenties, dandies και Art Deco.

Μια μινιμαλιστική παρουσία που σίγουρα κόβει την ανάσα, όσο για την εικόνα της η τεχνολογία OLED τα λέει όλα. Εκτός από χρυσή η bild 9 θα κυκλοφορήσει σε γκρι όψη, το πάχος της είναι μόλις 7 χιλιοστά και μοιάζει σαν να επιπλέει στο χώρο. Το πάνελ είναι δανισμένο από την LGD (LG Display) και έχει όλα τα στοιχεία αυτή της τεχνολογίας της LG, όπως HDR και Dolby Vision, υποστηρίζεται δε από ηχητικό σύστημα, μια ηχομπάρα ισχύος 120W που φέρει έξι μεγάφωνα και τέσσερις παθητικούς ακτινοβολητές.

bild 9

 

Τα ηχητικά η Loewe τα λέει klang από την Γερμανική λέξη «ήχος» και εδώ το ηχητικό σύστημα ονομάζεται klang 9 που έχει και δυνατότητα 5.1 surround sound. H τηλεόραση χρησιμοποιεί τη δική της έξυπνη πλατφόρμα με εφαρμογές όπως Amazon Video, YouTube ή Netflix, ενώ προσφέρει και multiroom δυνατότητα σε ήχο και εικόνα εάν συνδυαστεί και με άλλες τηλεοράσεις Loewe.

bild 55-2


Η bild 9 θα κυκλοφορήσει σε 55 και 65 ίντσες, είναι UHD σε ανάλυση και υποστηρίζει HDR τεχνολογία Dolby Vision, HDR10 και HLG. Έχει τέσσερις 4 εισόδους, δίκτυο και 1ΤΒ σκληρό δίσκο για εγγραφές.

Οι τιμές τους είναι bild 9.55 στα 7.990 ευρώ και η 65άρα δηλαδή η bild 9.65 φθάνει τα 9.990 ευρώ.

bild 55-3

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...