fbpx
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 00:41

Samsung The Frame: Η νέα μορφή τηλεόρασης

Εκτός από τις QLED τηλεοράσεις της η Samsung ετοιμάζει για το 2017 μια νέα μορφή τηλεόρασης ικανή να τοποθετηθεί στον τοίχο ως κάδρο. Ονομάζεται The Frame και θα κυκλοφορήσει αργά μέσα στη χρονιά.

Η The Frame, όπως λέει και το όνομα της, είναι μια τηλεόραση κάδρο που έχει πλαίσιο κορνίζα σε διάφορα σχέδια, χρώματα και μορφές ώστε να προσαρμόζεται με τα υπόλοιπα κάδρα του σπιτιού μας και.. να χάνεται ανάμεσα τους.
Το περιοδικό είχε την ευκαιρία να δει τη νέα αυτή σειρά τηλεοράσεων Τhe Frame στην παγκόσμια παρουσίαση της που έγινε στις 14 Μαρτίου στο Παρίσι.

Η σειρά είναι σχεδιασμένη από τον Γάλλο σχεδιαστή Yves Behar και δεν μοιάζει καθόλου με ηλεκτρονική συσκευή.

Αν την προσέξεις νομίζεις ότι είναι ένα ακόμη κάδρο στον τοίχο, το πάχος της είναι εξαιρετικά λεπτό, ενώ η επαφή της με τον τοίχο δεν αφήνει καθόλου κενό.
Η τιμή της δεν θα είναι χαμηλή, τα ηλεκτρονικά της θα είναι καλά κρυμμένα, ενώ η καλωδίωση είναι εντελώς διάφανη.


Με την κίνησή της αυτή η Samsung πάει την τηλεόραση στην επόμενη εποχή, η The Frame εκτός από τον τοίχο θα μπορεί να τοποθετηθεί σε καλοσχεδιασμένες βάσεις όπως καβαλέτο ή
Η εικόνα της δεν έχει τη γυαλάδα ή τις ανακλάσεις της τηλεόρασης, δείχνει ως ηλεκτρονικό χαρτί και έχει τεχνολογία Quantum Dot.


Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε…

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...