fbpx
Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 11:36

Αυτό είναι το Samsung Galaxy S8

Σε ένα μήνα θα παρουσιαστεί σε event στην Νέα Υόρκη το Samsung Galaxy S8, αλλά σήμερα, από διαρροές του Evan Blass, βλέπουμε πως θα είναι το κινητό. 

Από τη στιγμή που η φωτό οφείλεται σε διαρροή δεν παίρνουμε και όρκο, ότι έτσι θα είναι το κινητό, αλλά ο Evan Blass έχει μεγάλο ιστορικό έγκυρης πληροφόρησης, οπότε δεν έχουμε παρά να δεχθούμε ότι η φωτό είναι πραγματικά η φωτό του Galaxy S8. 

Galaxy_S8.jpg

Η φωτό συνάδει με ότι πληροφορίες έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα για το S8, αλλά και με το teaser που παίχτηκε κατά το MWC 2017, όπου απεικονίζεται και εκεί ένα κινητό με ελάχιστα bezels και χωρίς home button. To S8 θα κυκλοφορήσει όπως ήδη γνωρίζουμε σε δύο διαστάσεις, 5,8 και 6,2 ίντσες, χωρίς να ξέρουμε ποιό από τα δύο κινητά βλέπουμε στη σημερινή διαρροή. 

Από τη φωτό φαίνεται επίσης ξεκάθαρα ότι η οθόνη είναι πιο "ψηλή" από τα συμβατικά κινητά, οπότε ενδεχομένως να μιλάμε και εδώ (όπως και στο G6 της LG) για κάδρο 18:9, δηλαδή 2:1. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 29 Μαρτίου που θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου κινητού. 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...