fbpx
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 10:12

Java επανασταστικός προενισχυτής LDR

Ο επαναστατικός προενισχυτής JAVA με τεχνολογία LDR, έρχεται στην CES 2017. 

Κατασκευασμένος και σχεδιασμένος στη Νέα Ζηλανδία, ο JAVA είναι επανασταστικός, και το πρώτο προιόν της boutique Hi-End εταιρείας JAVA Hi-Fi, καθώς παρότι είναι παθητικός, χρησιμοποιεί τεχνολογία LDR (light dependent resistor). Ο σχεδιαστής Martin Bell εξηγεί ότι το κύκλωμα διοχετεύει αυξομειούμενο ρεύμα σε ένα εσωτερικό LED, του οποίου η φωτεινότητα επηρρεάζει τις φωτοευαίσθητες αντιστάσεις LDR, ρυθμίζοντας έτσι την στάθμη του σήματος. 

java2.jpg

Η σχεδίαση του JAVA δανείζεται στοιχεία από τη χρυσή εποχή των 1950' και 1960' και είναι έτσι ένα μηχάνημα, έπιπλο πολυτελείας που θα χαιρόμαστε να το ακούμε αλλά και να το βλέπουμε. Τα υλικά κατασκευής έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αισθητική, την ποιότητα τους και την πολυτέλεια, αλλά και την αντοχή τους στους κραδασμούς, ενώ συνισφέρουν στην βέλτιστη ηχητική απόδοση του προενισχυτή. 

Ο JAVA θα είναι διαθέσιμος σε τρια χρώματα, Espresso, Ristretto και Latte, ενώ το ξύλινο φινίρισμα θα μπορεί να παραγγελθεί σε τέσσερα διαφορετικά πολυτελή ξύλα. Εκτός από τις διαφορετικές προσόψεις και φινιρίσματα, ο JAVA μπορεί να παραγγελθεί σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. 

java3.jpg

Η απλή ονομάζεται SINGLE SHOT και έχει μόλις 3 εισόδους και μια έξοδο, με τιμή 1999 δολάρια στην Αμερρική. o DOUBLE SHOT προσθέτει ακόμα δύο εισόδους και μια επιπλέον έξοδο, μαζί με έναν κορυφαίο προενισχυτή ακουστικών και τηλεχειρισμό και κοστίζει 2499 δολάρια. Ο μεγάλος TRIPLE SHOT προσθέτει ισορροπημένες εισόδους και εξόδους και κοστίζει 2750 δολάρια. 

Τέλος η πιο πολυτελής έκδοση, η JAVA FOUNDERS EDITION έχει συμπαγή πρόσοψη από χαλκό πάχους 5mm, η οποία είναι και χαραγμένη, ενώ αυξάνει την τιμή κατά 399 δολάρια. Θα κυκλοφορήσουν όμως μόνον 10 κομάτια παγκοσμίως, οπότε μάλλον θα πρέπει από τώρα να τον παραγγείλετε. 

java4.jpg

Τί λέτε εσείς με ποιόν JAVA προενισχυτή θα αναβαθμίσετε το σύστημα σας;

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...