fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 12:36

Oppo UDP-203 UHD Blu-ray το πραγματικό Universal 4Κ player

Ανακοινώθηκε ότι ξεκινά επίσημα η διάθεση του πολυαναμενόμενου 4Κ Blu-ray της Oppo.

Πρόκειται για το player που περιμένουν όλοι, καθώς εκτός από την αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray 4Κ και το HDR, διαθέτει χαρακτηριστικά που ψάχνουν τόσο οι νέοι στο χώρο του ήχου και της εικόνας, όσο και οι παλιοί.

Η Oppo συνεργάστηκε με τη Mediatek και έτσι το UDP-203 διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή για την εικόνα ενώ χρησιμοποιεί DAC της ΑΚΜ, οκτακάναλο επιπέδου 32bit/192Khz και DSD128. Εκτός από το HDR, η Oppo ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίζεται στο μέλλον και το Dolby Vision, όταν θα είναι διαθέσιμο.

UDP-203-internal-hr.jpg

Είναι πραγματικό Universal player, καθώς είναι το μοναδικό 4Κ Blu-ray player που αναπαράγει τόσο δίσκους SACD όσο και DVD-Audio. Η αναπαραγωγή αρχείων υψηλής ανάλυσης γίνεται τόσο μέσω δικτύου όσο και από τις θύρες USB οι οποίες είναι έκδοσης 3.0. Από εκεί μπορεί να αναγνωρίσει δίσκους έως 16TB.

Διαθέτει δυο εξόδους HDMI, για όσους δεν έχουν νέας γενιάς επεξεργαστή ήχου όπου μπορούν από τη δεύτερη να πάρουν τον ήχο ενώ από την πρώτη να στείλουν την εικόνα σε ένα σύγχρονο μέσο προβολής. Δεν λείπει ούτε η αναλογική έξοδος 7.1. Έχει και είσοδο HDMI από την οποία μπορούμε να εκμεταλευτούμε όλη την επεξεργασία στην εικόνα που κάνει το UDP-203.

UDP-203-back-hr.jpg

Έχει ειδικά κατασκευασμένο και υψηλής ακρίβειας μηχανισμό ανάγνωσης δίσκων και πρόσοψη από αλουμίνιο, ενώ τα βύσματα είναι επιχρυσωμένα.

Η τιμή που ανακοινώθηκε στην Αμερική είναι $549.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...