fbpx
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 14:07

H Sony Europe στην έκθεση Hxos Eikona Show 2016

H SONY EUROPE ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι συμμετέχει στην μεγάλη έκθεση τεχνολογίας «HXOS EIKONA SHOW 2016» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 και τη Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, ώρες λειτουργίας 10.00 πμ έως 9.00 μμ).

Η συμμετοχή θα αποτελείται από τη σύμπραξη της Sony Consumer Electronics και της Sony Professional Solutions πάντα σε συνεργασία με την Digital Passion και την AACE. Συγκεκριμένα δε, η εταιρεία AACE έχει αναλάβει την οπτικοακουστική υποστήριξη, δηλαδή ότι έχει να κάνει με την εγκατάσταση των βιντεοπροβολέων.

Sony_550.jpg

Η Sony Professional Solutions σε κλειστό, αποκλειστικό Home Cinema Room θα προβάλει native υλικό 4K με τα εξής μηχανήματα:

Τον καινούριο native 4K βιντεοπροβολέα VPL-VW550 με πηγή το καινούριο Sony Playstation PS4 Pro, με σήμα 4Κ από streaming από το Netflix, αλλά και από 4Κ HDR clips. Ο προβολέας θα προβάλλει σε οθόνη Screen Research, με ηχητική κάλυψη από ηχεία της Paradimg και καλώδια Gold Cable.

Τον Hi-End laser, native 4K Home Projector VPL-VW5000 σε κυρτή οθόνη Screen Research με, πηγή 4K HDR Ultra HD Blu Ray Player. Και πάλι η ηχητική υποστήριξη θα γίνει με ηχεία της Paradigm με ηχεία Gold Cable.

Sony_PS4.jpg

Επιπλέον θα υπάρχει μια επιλεγμένη γκάμα της Sony Professional όσον αφορά σε PTZ cameras, Business Laser & Lamp Projectors, Home Full HD Projectors, καθώς και ένα 55" 4K επαγγελματικό μόνιτορ Bravia B2B με οθόνη αφής, όπου θα απεικονίζεται ψηφιακό υλικό για τους επισκέπτες

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...