fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 14:11

Electric Jukebox και το streaming μουσικής γίνεται παιχνιδάκι!

Με το Electric Jukebox το streaming μουσικής γίνεται πανεύκολο.

Tο "πακέτο" του πολύ ενδιαφέροντος αυτού προιόντος περιλαμβάνει hardware, software αλλά και μουσική δικτυακή υπηρεσία, όλα σε ένα πλήρες πακέτο. Δηλαδή το Jukebox περιλαμβάνει ένα dongle που συνδέεται με HDMI στην τηλεόραση μας και με line out στο σύστημα μας (για να πάρουμε ήχο), ένα χειριστήριο που είναι motion sensitive με γυροσκόπιο και επιταχυνσιόμετρο σαν αυτό του Nintendo Wii, αλλά και μια υπηρεσία premium music streaming.

Η τιμή του πλήρους πακέτου είναι 169 λίρες Αγγλίας. Πρόκειται δε για το πρώτο ολοκληρωμένο πακέτο του είδους, που ενώνει το hardware με το software και την μουσική υπηρεσία streaming. Επιπλέον στην τιμή του πακέτου συμπεριλαμβάνεται και η ετήσια συνδρομή δώρο για τη διαδικτυακή υπηρεσία music streaming του Electric Jukebox. Μετά τη λήξη της συνδρομής ο χρήστης μπορεί να συνεχίσει χωρίς λεφτά ακούγοντας μουσική από έτοιμες λίστες ή να πληρώσει 52 λίρες ανά χρόνο για πρόσβαση στον τεράστιο κατάλογο μουσικής του Electric Jukebox.

Jukebox_3.jpeg

Δηλαδή ο μήνας βγαίνει περίπου στις 4,3 λίρες, τιμή ανταγωνιστική έναντι των εναλλακτικών υπηρεσιών του είδους. To interface του Electric Jukebox είναι πανέμορφο, με τη μουσική που παίζει να εμφανίζεται σαν δισκάκι CD που γυρίζει, ωστόσο δεν έχουμε ακόμα εικόνα για τον πλούτο του καταλόγου της υπηρεσίας, ειδικά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό του Spotify και του Apple music. Βέβαια αρχικά το Electric Jukebox είναι διαθέσιμο μόνο για Αγγλία, οπότε δεν μπορούμε προς το παρόν να εκφέρουμε γνώμη.  

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...