fbpx
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 12:36

Η Naim και η Bentley δημιουργούν τα premium Mu-so

 

 

 

 

H Naim Audio συνεργάστηκε με τη θρυλική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων Bentley για την παρουσίαση μιας premium σειράς, των διάσημων πλέον δικτυακών ηχείων της Mu-so. H σειρά θα περιλαμβάνει τα Mu-so και τα Mu-so Qb, ενώ τα νέα προιόντα θα συνδυάζουν την τεχνογνωσία audio της Naim με το πολυτελές design που χαρακτηρίζει τα ύπερ-αυτοκίνητα της Bentley. 

Πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, καθώς πρόσφατα η Naim συνεργάστηκε στενά με την Bentley για τη δημιουργία του συστήματος αυτοκινήτου Bentaga. Η γρίλια των νέων, πολυτελών Muso έχει το θρυλικό χρώμα Portland που κοσμεί το εσωτερικό πολλών αυτοκινήτων της Bentley, ενώ το ατσάλινο ποτενσιόμετρο παραπέμπει στις μεταλλικές λεπτομέρειες του θρυλικού dashboard της Bentley.

foto-mesa_1.jpg

To πάτερν του αλουμινένιου σασσί προέρχεται από το μοτίβο της γρίλλιας, των ηχείων του ηχοσυστήματος Bentaga, που η Naim σχεδίαση για την Bentley, ενώ η στιβαρή ακρυλική βάση ολοκληρώνει με το φωτιζόμενο λογότυπο Naim for Bentley. Να υπενθυμίσουμε ότι και τα δύο Mu-so ελέγχονται από εφαρμογή iOS και Android, μπορούν να δεχθούν οποιαδήποτε αναλογική και ψηφιακή πηγή, ασύρματη ή ενσύρματη, ενώ ενσωματώνουν πανίσχυρους ενισχυτές, 450W το μεγάλο μοντέλο και 300W το μικρό μοντέλο, αλλά και πολλαπλές ειδικές σχεδιασμένες μονάδες.

Το Naim for Bentley Mu-so θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβρη στις 1195 λίρες, ενώ το Naim for Bentley Mu-so Qb θα κοστίζει 750 λίρες. 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Grado RA 1 Amp Για ακουστικά PowerCubes στην ελληνική αγορά »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...