fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 11:56

Shinola Runwell Turntable

Το όνομα Shinola μπορεί να μην μας λέει τίποτα, ωστόσο η εταιρεία έχει γράψει την ιστορία της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και μάλιστα δύο φορές

Η ιστορία της ξεκινά το 1877 όταν ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη ως μια από τις πιο φημισμένες εταιρείας κατασκευής γυαλιστικών για παπούτσια. Το 2001 όμως το όνομα αγοράστηκε από την Bedrock Brands και τον ελληνικής καταγωγής Tom Kartsotis, και η Shinola άρχισε να γράφει ιστορία ως μια κορυφαία εταιρεία ειδών πολυτελείας με εξειδίκευση στα ακριβά ρολόγια, τα ποδήλατα και τα δερμάτινα είδη. Τα προιόντα της κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Αμερική.

Πλέον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να εισέρθει και στο χώρο των πικάπ, συνεργαζόμενη με την κορυφαία εταιρεία κατασκευής πικάπ στην Αμερική, τη θρυλική VPI. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι το πανέμορφο πικάπ The Runwell Turntable, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στην Αμερική από ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο και ξύλο και συνδυάζοντας υπέροχη σχεδίαση, αψεγάδιαστη ποιότητα κατασκευής, αλλά και υψηλή απόδοση. 

Shinolla_2.jpg

Ο βραχίονας του αποτελείται από ένα εννιαίο, συμπαγές κομμάτι μετάλλου, ενώ το πικάπ ενσωματώνει και αρθρωτό MM phono stage. Θα φοράει την κεφαλή Ortofon 2M Blue, η κίνηση θα είναι με ιμάντα, ενώ αρχικά θα κατασκευαστούν μόνον 500 κομμάτια στην τιμή των 2.500 δολαρίων. Να αναφέρουμε επίσης ότι του τμήματος audio της Shinola ηγείται ο ιδρυτής της Audeze, Alex Rosson. Τελικά οι έλληνες μεγαλουργούν όπου και εάν βρεθούν εκτός συνόρων, και η εταιρεία του Tom Kartsotis κατασκεύασε για τους απανταχού μουσικόφιλους ένα πραγματικά εκπληκτικό πικάπ. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Microsoft Surface Studio: The Future is here iLuun Air wireless storage drive »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...