fbpx
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 12:50

Universal Music Virtual Reality

Η Universal Music παρουσιάζει την εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας VRTGO

H εφαρμογή της Universal, ονομάζεται VRTGO, και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το startup VRLive, ενώ είναι από σήμερα διαθέσιμη για iOS και Android. Το πρώτο live stream που θα ανέβει στην εφαρμογή είναι των Avenged Sevenfold, και θα μεταδοθεί αύριο, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου. Η VR μαγνητοσκόπηση της παράστασης θα πραγματοποιηθεί με την κάμερα OZO της Nokia. 

H εφαρμογή VRTGO θα είναι από εδώ και στο εξής το μόνιμο σπίτι των VR εκπομπών της Universal, ενώ αρχικά θα δούμε βίντεο από τους OneRepublic, Shawn Mendes, DNCE, Jack Garratt και Logic. Τα βίντεο ο χρήστης θα μπορεί να τα παρακολουθήσει σε τοποθέτηση πορτραίτου έχοντας μια οπτική κάλυψη 360 μοιρών, ενώ το πλήκτρο VR θα ενεργοποιεί τη λειτουργία εικονικής πραγματικότητας για τις συμβατές συσκευές, όπως το Google Cardboard και το Samsung Gear VR. 

Η εφαρμογή VRTGO είναι ελεύθερη, ενώ θα δώσει στη Universal τη δυνατότητα να διερευνήσει τις δυνατότητες της τεχνολογίας VR, τον τρόπο που μπορεί να γίνει η παραγωγή σε όλα τα επίπεδα αλλά και τον τρόπο που μπορεί να βελτιωθεί και να φτάσει σε όλο και περισσότερους χρήστες. Άλλωστε αυτή τη στιγμή και το Facebook και το YouTube, αλλά και το Hollywood, αναγνωρίζουν ότι το μέλλον των media είναι η εικονική πραγματικότητα και ήδη ξοδεύουν περιουσίες για να την εξελίξουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Xiaomi Mi MIX with Inner Beauty Technology Lidl: Πικάπ ΙΟΝ στα 79,99 ευρώ »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...