fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 10:21

Taga Harmony OW-80LCR on wall speaker

Σε όλες τις θέσεις του Home Cinema.

Βασισμένο στην τεχνολογία της σειράς Azure v.2 το νέο ηχείο της Taga Harmony έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να παίξει στις θέσεις των εμπρός, του κεντρικού αλλά και των surround. Τοποθετείται επάνω στον τοίχο με κάθετο ή οριζόντιο προσανατολισμό αλλά έχει και τη δυνατότητα να μπει σε custom καμπίνα.

screenshot.1.jpg

Η εγκατάσταση είναι εύκολη και γρήγορη χάρη στα 4 ενσωματωμένα σημεία στήριξης, ενώ δεν εξέχει πολύ από τον τοίχο όντας μόλις 15 εκατοστά σε βάθος.

Έχει δυο woofer των 6,5 ιντσών και ένα midrange στις 5,25 ίντσες από ενώ το tweeter είναι μιας ίντσας , με σημείο διαχωρισμού στα 500Hz και 2,4ΚKHz. Πρόκειται δηλαδή για τα ίδια μεγάφωνα που χρησιμοποιούνται στη σειρά Azure v.2. Η απόκριση συχνότητας είναι πλήρης για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο ηχείο σε ένα στερεοφωνικό σύστημα χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία subwoofer. Kατεβαίνει έως τα 38Hz ενώ το άλλο άκρο είναι εκτεταμένο μέχρι τα 40 KHz. Ο ενισχυτής που θα κληθεί να τα οδηγήσει μπορεί να είναι από 20 έως 200W ισχύος, ενώ το ίδιο το ηχείο έχει μέση αντίσταση στα 6Ω, είναι δηλαδή βατό φορτίο για τους περισσότερους ενισχυτές.

Οι διαστάσεις του είναι 70x30,5x15 εκ, το βάρος του 13,5 κιλά και βγαίνει σε δύο gloss χρώματα, λευκό και μαύρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « hes2016: Sennheiser Orpheus Chord Electronics TToby amp »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...