fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016 11:17

Bose Lifestyle 650 and 600 Home Entertainment Systems

Με τα μικρότερα ηχεία της Bose

Το Bose Lifestyle 650 τα έχει όλα. Εκτός από εκπληκτική απόδοση σε ήχο 5.1 έχει τα μικρότερα ηχεία που έχει κατασκευάσει ποτέ η Bose. Τέσσερα νέα OmniJewel ηχεία με νέους οδηγούς μεγαφώνων τοποθετημένους αντιδιαμετρικά για μεγάλη διασπορά, συνεργάζονται με ένα λεπτό κεντρικό ηχείο που μοιάζει με ηχομπάρα.

Στο νέο 650 υπάρχουν τεχνολογίες που έχουν δανιστεί από τα ηχεία SoundTouch 300 όπως το Quietport και τα εξελιγμένα DSP για τον γνωστό καθαρό και απαλλαγμένο από παραμορφώσεις ήχο της Bose, ενώ έχει επίσης το σύστημα διόρθωσης της ακουστικής της εταιρίας, το ADAPTiQ.

Το Lifestyle 650 είναι συμβατό με 4Κ passthrough, έχει 6 εισόδους HDMI, ενώ διαθέτει WiFi και Bluetooth me NFC. To τηλεχειριστήριο λειτουργεί σε συχνότητες RF και είναι Universal για τον έλεγχο πολλαπλών συσκευών.

Μαζί με το Lifestyle 650, η Bose παρουσίασε και μια οικονομικότερη έκδοση, με τέσσερα ελαφρώς μεγαλύτερα ηχεία Jewel Cube και κεντρικό από την ίδια σειρά.

Και τα δυο συστήματα θα ξεκινήσουν να διατίθενται τον Οκτώβρη, ενώ το ίδιο θα συμβεί και για την ηχομπάρα SoundTouch 300, το subwoofer Acoustimass 300, τα οποία θα διατίθενται και ξεχωριστά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « GoldenEar Technology Virtually Invisible Atmos system II VTL TL6.5 Series II »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...