fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 10:55

Sony Xperia XZ & X Compact @IFA 2016

Sony Xperia XZ & X Compact

Η Sony ανακοίνωσε δυο νέα μοντέλα στη σειρά smartphones Xperia X: τη νέα ναυαρχίδα Xperia XZ, και το Xperia X Compact. Και τα δύο προσφέρουν μια βελτιωμένη εμπειρία στη χρήση της κάμερας, χάρη στην νέα μας τεχνολογία Triple image sensing. Το Xperia XZ θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως από τον Οκτώβριο, ενώ το Xperia X Compact θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως από τον Σεπτέμβριο.

Η αποκλειστική μας τεχνολογία Triple image sensing, επιτρέπει την καταγραφή εικόνων με πιστότητα, στο κλάσμα του δευτερολέπτου, σε οποιοδήποτε περιβάλλον, συνδυάζοντας τις εξής τρεις τεχνολογίες: 1. Image sensing (Ανίχνευση εικόνας) με γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση (AF) και εξαιρετική λειτουργία παρακολούθησης αντικειμένου, χάρη στον κορυφαίο μας αισθητήρα εικόνας, εξοπλισμένο με το σύστημα Predictive Hybrid AF, ώστε να παρακολουθεί και να προβλέπει την επόμενη κίνηση του αντικειμένου. 2. Distance sensing (Ανίχνευση από απόσταση) με τον αισθητήρα Laser AF, για γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. 3. Color sensing (Ανίχνευση χρώματος) με τον αισθητήρα RGBC-IR, ο οποίος συλλαμβάνει τα χρώματα όπως ακριβώς τα βλέπετε, ανεξάρτητα από τον περιβάλλοντα φωτισμό.

Xperia_XC.jpg

Τα δυο αυτά μοντέλα προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα στη λήψη βίντεο, αφού είναι τα πρώτα smartphones που διαθέτουν σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων, για την καταγραφή ομαλότερων βίντεο, ακόμα και σε κοντινά ζουμ. Διαθέτουν έξυπνες λειτουργίες, ανάλογα με το πώς χρησιμοποιείτε το Xperia σας, όπως για παράδειγμα την τεχνολογία Adaptive Charging, την οποία ανέπτυξε η Qnovo Inc., και η οποία επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το Xperia XZ έχει οθόνη 5,2" Full HD και μεταλλική επένδυση για τέλεια εφαρμογή στο χέρ. Το Xperia X Compact έχει οθόνη 4,6" HD.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Sony 4K Blu-ray player Huawei Nova & Nova Plus @IFA 2016 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...