fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 12:33

Ayre Acoustics QX-5 Twenty DAC και Streamer

Με το κορυφαίο ES9038 Pro.

Η τελευταία δημιουργία της Ayre στον κόσμο του ψηφιακού ήχου συνδυάζει τη μακρά ιστορία δεκαετιών της με την καινοτομία στον ψηφιακό και αναλογικό ήχο, με χαρακτηριστικά ικανά να θέσουν νέο σημείο αναφοράς.

Κάθε είδους ψηφιακή είσοδο, συμπεριλαμβανομένων των Ethernet, USB, S / PDIF (σε τρεις διαφορετικές μορφές) σύνδεση με δίσκους απλούς και NAS επιτρέπει απεριόριστη ευελιξία. Το streaming μέσω Tidal και Deezer υποστηρίζεται πλήρως, όπως και το σύστημα ελέγχου Roon, που διαχειρίζεται πολλές υπηρεσίες streaming ταυτόχρονα.

Ο ψηφιοαναλογικός μετατροπέας είναι η νέα ναυαρχίδα της ESS Technologies, το ES9038 PRO. Σε συνδυασμό με το custom φίλτρο ελάχιστης φάσης της Ayre προσφέρει νέα επίπεδα λεπτομέρειας και καθαρότητας.

ES9038PRO-B-sm.jpg

Η Ayre έχει επίσης συνεργαστεί με τη Morion για την ανάπτυξη ενός νέου κρυσταλλικό ταλαντωτή υψηλής απόδοσης που προσφέρει τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου φάσης στη βιομηχανία. Η Morion έχει δεκαετίες εμπειρίας, προμηθεύοντας ταλαντωτές κρυστάλλου συμπεριλαμβανομένων εκείνων που τροφοδοτούν το σύστημα κατεύθυνσης του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού. Ένας τέτοιος ταλαντωτής χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στο QX-5 Twenty.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Rega Planar 2 η επιστροφή UrtheCast 4K video από το διάστημα »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...