fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 14:17

CAT S60 με θερμική κάμερα | Video

Ένα σύγχρονο smartphone ανθεκτικό σε σκληρή χρήση και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν smartphone που είναι ανθεκτικά στο νερό, που λυγίζουν, που δεν σπάνε, κανένα όμως δεν συνδύαζε την ανθεκτικότητα με τη θερμική κάμερα, όχι τουλάχιστον ως τώρα.

Το CAT S60 έχει θερμικούς αισθητήρες που του επιτρέπουν να δείξει στην οθόνη του αντικείμενα αναλόγως της θερμοκρασίας που έχουν, ακόμα κι αν αυτά βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι έως και 30 μέτρα μακριά. Οι χρήσεις του πρακτικά είναι πολλές, από την ανίχνευση θερμικών απωλειών σε κουφώματα μέχρι και την υπερφόρτιση κυκλωμάτων… μέσα σε τοίχους.


Επιπλέον, η θερμική κάμερα λειτουργεί μαζί με την κανονική κάμερα ανάλυσης 13ων megapixel που του επιτρέπει να δείχνει ταυτόχρονα το χώρο προσφέροντας επιπλέον πληροφορία στο θερμικό χάρτη που απεικονίζεται στην οθόνη.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δεν σημαίνει ότι έχει αφήσει στο περιθώριο άλλα χαρακτηριστικά. Είναι οκταπύρηνο και έχει λειτουργικό android marshmallow, την ίδια στιγμή που μπορεί να αντέξει πτώση από 1,8 μέτρα και να βυθιστεί στο νερό σε βάθος 5 μέτρων για μία ώρα, με την κάμερα να λειτουργεί ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Triad Dolby Atmos add-on ηχεία Mighty – Spotify χωρίς το smartphone »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...