fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 12:07

U-turn Orbit πικάπ από τη Βοστώνη

Χτίστε το όπως θέλετε χωρίς να ξοδευτείτε.

Τα πικάπ υψηλής απόδοσης μπορούν να είναι αρκετά ακριβά ενώ τα οικονομικά συνήθως θυσιάζουν την ποιότητα εστιάζοντας σε λειτουργίες που δεν είναι κρίσιμες για την ηχητική ποιότητα.

Ξανασχεδιάζοντας κλασικά μέρη ενός πικάπ και αφήνοντας έξω από την εξίσωση μέρη τα οποία δεν προσφέρουν τίποτε στην ηχητική ποιότητα, η U-turn έφτιαξε το Orbit, ένα πικάπ τόσο απλό και εύκολο στη χρήση όσο και ζεστό και λεπτομερές στον ήχο του.

Το ασύγχρονο μοτέρ χαμηλού βολτάζ είναι απομονωμένο από το σασί μέσω ελαστικής ανάρτησης και ο βραχίονας πετυχαίνει αρμονία μεταξύ της μάζας, της ακαμψίας και της δύναμης ιχνηλάτησης στο αυλάκι.
Κάθε πικάπ έρχεται με προεγκατεστημένη κεφαλή κινητού μαγνήτη Audio Technica, Ortofon ή Grado Labs.

green.jpg

Με κάθε πικάπ έρχεται με προρυθμισμένη την κεφαλή και τη δύναμη ίχνους, ενώ τα καλώδια, το ματ και το διάφανο καπάκι έρχονται μαζί του. Υπάρχει σε δύο εκδόσεις, Orbit Basic και Orbit Plus, αλλά και με δυνατότητα να παραγγελθεί όπως εμείς θέλουμε με επιλογή χρώματος, πλατώ, κεφαλής και προενισχυτή. Όλα τα μέρη είναι εναλλάξιμα δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να γίνεται αναβάθμιση και κατόπιν της αγοράς.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...