fbpx
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 11:55

H Samsung προσφέρει 1 εκ. δολάρια στους Πολεμιστές της Κορέας

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση η Samsung Electronics πρόσφερε ένα εκατομμύριο δολάρια στο Ταμείο παλαιμάχων πολεμιστών της Κορέας των H.Π.Α.

Τα χρήματα αυτά θα πάνε για τη συνεχή συντήρηση και τη φροντίδα φωτογραφιών, μνημείων και άλλων αντικειμένων από το πόλεμο της Κορέας που αποτελούν ενθύμια για εκείνους που σκοτώθηκαν, τραυματίστηκαν ή χάθηκαν.


Μπράβο στη Samsung για αυτή της την κίνηση, αλλά θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε ότι εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλες χώρες έλαβαν μέρος στον πόλεμο αυτό και επομένως δικαιούνται ανάλογες βοήθειες. 


Όπως η Ελλάδα που οι απώλειες ανήλθαν στους 186 νεκρούς, από τους οποίους 12 ήταν της Πολεμικής Αεροπορίας και 577 τραυματίες (αξιωματικοί και οπλίτες). Επίσης απωλέσθηκαν τέσσερα αεροσκάφη τύπου C-47 Dakota.


Το δημοσίευμα προς μνήμη των πεσόντων του πολέμου της Κορέας και ελπίζουμε η Samsung να πράξει τα ίδια και στη χώρα αυτή!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Arcam AVR550 and AVR850 Με Dolby Atmos Vizio RS120-B3 and Dolby Vision 120-inch TV »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...