fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 16:45

Cambridge Audio G5 και TVB2 νέο Bluetooth ηχείο και ηχομπάρα

Νέες αφίξεις στη γκάμα της Cambridge Audio που για πρώτη φορά παρουσιάζει...

ηχομπάρα μετά την επιτυχία που είχαν οι ηχοβάσεις της και ένα νέο Bluetooth ηχείο.

Όπως φαίνεται από την εμφάνιση και των δύο θα ορίζουν το σχεδιασμό στα νέα της προιόντα από δω και στο εξής. Το πολύ όμορφο G5 έχει πλήκτρα αφής, διατίθεται σε δύο χρώματα χρυσό και τιτάνιο, με το υλικό της πλάτης να έχει μαλακή υφή και να αγκαλιάζει τις πλευρές της καμπίνας.

g5_battery_charging-graphic.jpg


Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι οδηγοί BMR, που είναι η προτίμιση της εταιρίας στα καλύτερα μοντέλα ηχείων της που για την περίσταση λειτουργούν σε διάταξη 2.1 βοηθούμενα από ένα γούφερ και 2 παθητικούς οδηγούς. Η λειτουργικότητα του Bluetooth ηχείου που υποστηρίζει aptX και NFC, αυξάνεται από την αναλογική έξοδο ήχου που του επιτρέπει να συνδεθεί σε οποιοδήποτε ηχοσύστημα και να το μετατρέψει σε ασύρματο. Η διάρκεια της μπαταρίας φτάνει τις 14 ώρες με μία φόρτιση και λειτουργεί ως powerbank για να φορτίσει τη φορητή σας συσκευή. Έχει επίσης τη δυνατότητα ζευγαρώματος με ένα ακόμη G5.


Παράλληλα η νέα ηχομπάρα TVB2 κάνει ντεμπούτο στην κατηγορία για την Cambridge Audio με όλα όσα πρέπει να διαθέτει μια σύγχρονη ηχομπάρα.

tvb2-heading.jpg

Διαθέτει 3 εισόδους HDMI και μία έξοδο με ARC, προσφέροντας upscaling από 1080p σε 4Κ. Χρησιμοποιεί οδηγούς BMR οι οποίοι λόγω της δυνατότητας να παίζουν από αρκετά χαμηλά και να έχουν μεγάλη διασπορά, επιτρέπουν στην TVB2 να γεμίσει με ευκολία το χώρο ακρόασης με τρόπο που δύσκολα υπάρχει άλλες ηχομπάρες του ίδιου μεγέθους.
Διαθέτει 4 προρυθμισμένες καταστάσεις ακρόασης TV, Music, Film και Voice, ενώ ο ενισχυτής είναι class D ισχύος 120W. Το subwoofer που συνοδεύει την TVB2 είναι ασύρματο όπως και ηχομπάρα που έχει Bluetooth με NFC.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...