fbpx
Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 00:00

Naim Muso Wireless music system

H Naim εισέρχεται στο κόσμο του steaming με το Muso, ένα σύστημα που το μόνο που θέλει για να λειτουργήσει είναι δίκτυο και media. Το Musο έχει έξι ψηφιακούς ενισχυτές 75W για να οδηγήσουν έξι μεγάφωνα της Naim τοποθετημένα στη συσκευή.

Φτιαγμένο για τη νέα εποχή το Muso συνεργάζεται με ταμπλέτες και smartphone, αλλά και USB sticks. Κυκλοφορεί το Σεπτέμβριο στις 895 λίρες Αγγλίας.


Οι δυνατότητές του αναφέρουν AirPlay, UPnP, Bluetooth με aptX, ιντερνετικό ραδιόφωνο και άλλες μουσικές συνδρομητικές υπηρεσίες, αλλά και USB για αναπαραγωγή από iOS και stickάκια.


Επίσης έχει οπτική είσοδο και αναλογική mini jack.


Ο έλεγχος γίνεται με app για iOS και Android (αλλά και τηλεχειριστήριο), ενώ φέρει επιλογείς αφής στην επιφάνειά του. Υπάρχουν επίσης συστήματα ισοστάθμισης ΕQ για τύπους δωματίων αλλά και ρυθμιστικά Loudness.


Υποστηρίζει Flac, wav και AIFF μέχρι 192/24, δέχεται ασύρματα μέχρι 48KHz, είναι gapless και συνδέεται με το δίκτυο μέσω Wi-Fi αλλά και LAN (Εthernet).


Χρησιμοποιεί αλουμίνιο, εσωτερικά τα ηχεία είναι από ξύλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LAB12 Pre1 Tube line preamplifier Philips A5-Pro DJ headphones by Armin van Buuren »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...