fbpx
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 11:06

Nέοι δίσκοι βινυλίου από την Anakrousis

Πρόκειται για τους δίσκους σε βινύλιο (και χρυσών cd) της γνωστής αμερικανικής εταιρείας audiophile επανεκδόσεων, της IMPEX.

Οι δίσκοι αυτοί γίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, απευθείας από τις αυθεντικές λαμπάτες και αναλογικές ταινίες ηχογράφησης, χωρίς καμία συμπίεση χρήση ισοσταθμιστών ή χρήση ψηφιακής τεχνολογίας (με εξαίρεση των cd), που θα επηρέαζε αρνητικά την απόδοσή τους. Η εμπειρία στο άκουσμα ενός τέτιου δίσκου αφήνει στον φιλόμουσο τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τυπώνονται σε παρθένο βινύλιο HQ-180g και η μεταφορά από την ταινία στο τελικό προιόν διατηρείται σε όλα τα στάδια λαμπάτη και αναλογική.


Φέτος η ΑΝΑΚΡΟΥΣΙΣ γιορτάζει τα είκοσή της χρόνια στο χώρο των ποιοτικών εκδόσεων και προσφέρει στους φιλόμουσους τα προϊόντα της IMPEX με έκπτωση 20% για τον μήνα Ιανουάριο.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 2310-773001 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.anakrousis.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Nakas: Best Sennheiser Partner 2013 HRS @ Aphrodite’s Vision »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...